GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΑΟ ΞΑΝΘΗ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ 2-0

Επέστρεψε στις επιτυχίες ο ΑΟ Ξάνθης επικρατώντας με 2-0 επί του Διαγόρα Ρόδου στα πλαίσια της 20ής αγωνιστικής της Super League 2. Στον αγ...


Επέστρεψε στις επιτυχίες ο ΑΟ Ξάνθης επικρατώντας με 2-0 επί του Διαγόρα Ρόδου
στα πλαίσια της 20ής αγωνιστικής της Super League 2. Στον αγώνα που έγινε την Κυριακή (11/4) στο Xanthi FC Arena, η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ σημείωσε τα γκολ που έκαναν την διαφορά με τους Γκαρσία (33′) και Σχρόιεν (57′) παίρνοντας τους τρεις βαθμούς. Στο 64′ δοκάρι είχε ο Μικελτάτζε.

Μετά την 7η νίκη εντός έδρας και 9η συνολικά η ξανθιώτικη ομάδα έχει πλέον 35 βαθμούς στον σχετικό πίνακα. Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα μας το Σάββατο (17/4) εκτός έδρας με τον ΟΦ Ιεράπετρας.

Στο 17′ το πλασέ του Μικελτάτζε από πλάγια θέση πέρασε ψηλά άουτ. Στο 23′ ο Μικελτάτζε πήρε την μπάλα κι έσπασε στον Σχρόιεν ο οποίος έκανε το δυνατό αλλά άστοχο σουτ. Στο 27′ το σουτ του Αθανασίου πέρασε άουτ. Στο 33′ ο Μικελτάτζε έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Γκαρσία με αριστερό σουτ στην κίνηση, έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια τα δίχτυα του Διαγόρα κάνοντας το 1-0. Στην τελευταία φάση του α’ μέρους το σουτ του Αθανασίου πέρασε άουτ.

Στο 46′ ο Σχρόιεν έκανε το γύρισμα που σταμάτησε αμυνόμενος και στο 53′ η κεφαλιά του Λινάρδου μετά από σέντρα του Σμυρλή κατέληξε άουτ. Στο 57′ ο Μικελτάτζε με την δεύτερη ασίστ του έδωσε στον Σχρόιεν που βγήκε σε θέση βολής και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0. Στο 58′ το σουτ του Ντοριβάλ από μακριά μπλόκαρε ο Ίτσο με διπλή προσπάθεια. Στο 64′ μετά από σέντρα του Έμπερτ, ο Μικελτάτζε με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 73′ το σουτ του Χότζα δεν βρήκε στόχο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Κουκούλας (ΕΠΣ Λέσβου), με α’ βοηθό τον Αντώνη Κάλλη (ΕΠΣ Αν. Αττικής), β’ βοηθό τον Ισίδωρο Αρμακόλα (ΕΠΣ Κυκλάδων) και 4ος διαιτητής ο Παναγιώτης Τσιάρας (ΕΠΣ Καβάλας).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Ίτσο, Τσαμούρης, Τζούρμαν, Πέτροβιτς, Γκαρσία (84′ Παντελιάδης), Μπριλάντε (13′ λ. τρ. Δημούτσος), Θυμιάνης, Έμπερτ (84′ Σιατραβάνης), Τάτος, Σχρόιεν (74′ Ντίνας), Μικελτάτζε (84′ Παπάζογλου Θ.).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μπιντσής, Χότζα (80′ Κοντοχρήστος), Μανωλάκης, Ρούγκαλας, Καρατάσιος (61′ Κάκκο), Μπαστακός (80′ Νάτσης), Λινάρδος, Σμυρλής (54′ Γεωργίου), Κονέ, Μασούρας, Αθανασίου (54′ Ντοριβάλ).

Δεν υπάρχουν σχόλια