GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τον Διαγόρα Ρόδου υποδέχεται η Ξάνθη την Κυριακή στις 14:45

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΟ Ξάνθης για την αναμέτρηση της 20ής αγωνιστικής της Super League 2 κατά την οποία θα υποδεχτεί τον Διαγόρα...


Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΟ Ξάνθης για την αναμέτρηση της 20ής αγωνιστικής της Super League 2 κατά την οποία θα υποδεχτεί τον Διαγόρα Ρόδου στα Πηγάδια.

Μετά το τέλος των ασκήσεων τακτικής και στατικών φάσεων, ο προπονητής της Ξάνθης, κ. Μπάμπης Τεννές ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για το 10ο παιχνίδι στο Xanthi FC Arena η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Ίτσο, Μπέντο, Έλλιοτ, Τσαμούρη, Παντελιάδη, Πέτροβιτς, Γκαρσία, Τζούρμαν, Βέρκερ, Ντίνα, Τεσίγια, Τάτο, Θυμιάνη, Σχρόιεν, Σιατραβάνη, Μπριλάντε, Δημούτσο, Έμπερτ, Παπάζογλου Θ., Καπνίδη και Μικελτάτζε.

Διαιτητής της αναμέτρησης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Απριλίου στις 14:45 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ 3, ορίστηκε ο Παναγιώτης Κουκούλας (ΕΠΣ Λέσβου), με α’ βοηθό τον Αντώνη Κάλλη (ΕΠΣ Αν. Αττικής), β’ βοηθό τον Ισίδωρο Αρμακόλα (ΕΠΣ Κυκλάδων) και 4ος διαιτητής ο Παναγιώτης Τσιάρας (ΕΠΣ Καβάλας).

Δεν υπάρχουν σχόλια