GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Με απουσίες η Ξάνθη αλλά με Τάτο σήμερα (14.45) με Καραϊσκάκη Άρτας!

  Ο Μπάμπης Τεννές γνωστοποίησε έτσι τους παίκτες στους οποίους υπολογίζει για το ματς της 18ης αγωνιστικής κόντρα στον Καραϊσκάκη.

 

Ο Μπάμπης Τεννές γνωστοποίησε έτσι τους παίκτες στους οποίους υπολογίζει για το ματς της 18ης αγωνιστικής κόντρα στον Καραϊσκάκη.

Οπως προκύπτει από την ενημέρωση της ΠΑΕ, οι απουσίες για τον έμπειρο τεχνικό είναι αρκετές.

Η ενημέρωση από την Ξάνθη έχει ως εξής:
Την Παρασκευή ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΟ Ξάνθη για το δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι του το Σάββατο (3/4, 14:45, ERTSPORTS) με αντίπαλο την ΑΕ Καραϊσκάκης. Μετά τις τελευταίες οδηγίες του προπονητικού επιτελείου σε θέματα τακτικής, τελειώματα και στατικές φάσεις, ο προπονητής Μπάμπης Τεννές, ανακοίνωσε την αποστολή της ξανθιώτικης ομάδας για την αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής που απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Ιτσο, Μπέντο, Τσαμούρης, Παντελιάδης, Παπάζογλου Τ., Πέτροβιτς, Τζούρμαν, Βέρκερ, Ντίνας, Τάτος, Θυμιάνης, Σχρόιεν, Σιατραβάνης, Μπριλάντε, Δημούτσος, Εμπερτ, Βόλτερς, Παπάζογλου Θ., Καπνίδης, Μυστακίδης.

Εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Μικελτάτζε, οι Κέλαβα, Τεσίγια, Έλλιοτ και οι τραυματίες Γκαρσία, Στάθης, Αλή και Βασίλεφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια