GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΕΠΟ: Πρόταση για αφαίρεση 10 βαθμών από την ΑΕΚ – Εσχάτη των ποινών για τρία φυσικά πρόσωπα

Το ερευνητικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ εισηγείται “σκληρές” ποινές  για την ΑΕΚ και παράγοντα της ομάδας. Η επίσημη τοποθέτη...



Το ερευνητικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ εισηγείται “σκληρές” ποινές  για την ΑΕΚ και παράγοντα της ομάδας. Η επίσημη τοποθέτηση της Ένωσης.

Στα πλαίσια της υπόθεσης εμπλοκής της ΑΕΚ και συγκεκριμένων ανθρώπων της στις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας το ερευνητικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας προτείνει ακραίες ποινές, όπως αφαίρεση 10 βαθμών και ισόβιος αποκλεισμός της ενασχόλησης  με το ποδόσφαιρο για 3 φυσικά πρόσωπα.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ, τοποθετήθηκε επίσημα και σχολίασε πως “την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη δεν μπορεί να τον ακουμπήσει κανείς, πόσο δε μάλλον με μία ξεκάθαρα από την πρώτη στιγμή στημένη διαδικασία. Εμείς δεν φοβόμαστε τίποτα. Έχουμε στοιχεία που αποδεικνύουν τη σκευωρία και θα τα βγάλουμε όταν έρθει η ώρα.”

“Επίσης είναι δεδομένο ότι η ΑΕΚ δεν θα αρκεστεί στο ρόλο της αντιμετώπισης των αστείων κατηγοριών και της εμπλοκής της σε μία ανύπαρκτη ιστορία αλλά θα βγει στην αντεπίθεση και θα καταγγείλει τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς στην ελληνική δικαιοσύνη” πρόσθεσαν οι “κιτρινόμαυροι”.

Πρόκειται για βαρύτατες κατηγορίες και εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως μιλάμε μόνο για εισήγηση-πρόταση του ερευνητικού τμήματος της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ. Σε κάθε περίπτωση , οι εμπλεκόμενοι θα κληθούν να αποδείξουν την αθωότητα τους , ενώ ακόμη κι αν υπάρξει καταδικαστική απόφαση, υπάρχει δυνατότητα προσφυγής στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ – EUROKINISSI

Δεν υπάρχουν σχόλια