GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΟΦΙ – ΑΟ ΞΑΝΘΗ 1-2

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα του ΑΟ Ξάνθη από το Βουζουνεράκειο Στάδιο, με την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ να επικρατεί με 1-2 επί του ΟΦ Ιεράπετρας ...


Νικηφόρο ήταν το πέρασμα του ΑΟ Ξάνθη από το Βουζουνεράκειο Στάδιο, με την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ να επικρατεί με 1-2 επί του ΟΦ Ιεράπετρας στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής της Super League 2.
Στην πρότελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, η ξανθιώτικη ομάδα έφτασε στην 3η εκτός έδρας νίκη της διευρύνοντας το αήττητο σερί της σε 10 παιχνίδια. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο τέλος του α’ μέρους με το γκολ του Ντάλα Κόστα όμως οι Καπνίδης (80′) και Μικελτάτζε (88′) διαμόρφωσαν το τελικό 1-2. Ο ΑΟ Ξάνθη έχει πλέον 38 βαθμούς στον σχετικό πίνακα, ενώ την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Παναχαϊκή την Τετάρτη (21/4).Στο 4′ το σουτ του Έμπερτ από το ύψος της περιοχής μπλόκαρε ο Μανουσάκης. Στο 9′ άστοχη ήταν η κεφαλιά του Χατζητερζόγλου. Στο 15′ το καλό σουτ του Βόλτερς απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο τερματοφύλακας ενώ στο 20′ μπλόκαρε και το σουτ του Μικελτάτζε. Στο 31′ ο Θυμιάνης με βαθιά πάσα βρήκε τον Έμπερτ που με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι των γηπεδούχων. Στο 36′ ο Ίτσο μπλόκαρε εύκολα το σουτ του Ντάλα Κόστα. Στο 44′ η κεφαλιά του προωθημένου Θυμιάνη στην εκτέλεση φάουλ του Έμπερτ κατέληξε στα χέρια του Μανουσάκη. Στο 45′ ο Ντάλα Κόστα με σουτ έκανε το 1-0.

Στο 48′ ο Τεγούσης έκανε την προβολή που απέκρουσε ο Ίτσο και στο 51′ το σουτ του Τζούρμαν μετά τη σέντρα του Έμπερτ, μπλόκαρε ο Μανουσάκης. Στο 67′ το σουτ στην κίνηση του Καπνίδη πέρασε άουτ και στο 75′ το πλασέ του Καψάλη απέκρουσε σε κόρνερ ο Ίτσο. Στο 80′ ο Καπνίδης με πλασέ έκανε το 1-1. Στο 87′ ο Παντελιάδης έκανε τη σέντρα και ο Μυστακίδης την κεφαλιά με την μπάλα να περνά άουτ. Στο 88′ ο Μικελτάτζε με πλασέ, μετά την πίεση του Παπάζογλου στον τερματοφύλακα, έκανε το 1-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κωνσταντίνος Περράκης (ΕΠΣ Αθηνών) με α’  βοηθό τον Δημήτρη Βεργέτη (ΕΠΣ Αργολίδας), β’ βοηθό τον Θανάση Μαλανδρή (ΕΠΣ Χαλκιδικής), ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Γιώργος Κουκουράκης (ΕΠΣ Χανίων).

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Τίμος Καβακάς):
Μανουσάκης, Περδίκης, Χατζητερζόγλου, Αρναούτογλου (74′ λ. τρ. Χιντζίδης), Βογιατζής, Φουάσης, Τεγούσης, Τσιλιγγίρης, Ντάλα Κόστα (56′ Χατζηπιρπιρίδης), Μπαράτα (56′ Βουό), Πριόνας.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Ίτσο, Πέτροβιτς (46′ Καπνίδης), Τζούρμαν, Βέρκερ, Θυμιάνης (57′ Τεσίγια), Έμπερτ, Ντίνας (46′ Παπάζογλου Θ.), Βόλτερς (81′ Παντελιάδης), Σιατραβάνης, Σχρόιεν (57′ Μυστακίδης), Μικελτάτζε.

Δεν υπάρχουν σχόλια