GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΓΙΑΤΙ «ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ» ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΤΟ MEGA ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΣΕΡΟ ΙΟΡΔΑΝΗ ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΕ!!!

  Για όσους δεν γνωρίζουν βέβαια τι σημαίνει «Δροσερό» Ξάνθης αλλά και τι «παιχνίδια» παίζονται στον εν λόγω οικισμό με τους πολιτικάντηδε...

 

Για όσους δεν γνωρίζουν βέβαια τι σημαίνει «Δροσερό» Ξάνθης αλλά και τι «παιχνίδια» παίζονται στον εν λόγω οικισμό με τους πολιτικάντηδες τύπου Φανουράκη και Τσέπελη, ενδεχομένως να «εντυπωσιάζονται» για… άβατο του Δροσερού και τους… «βανδαλισμούς» που πράγματι δεν έχουν τελειωμό…!

Όχι όμως για τους Ξανθιώτες που απλά ΓΕΛΑΝΕ με αυτά που… βλέπουν, γνωρίζοντας τι συμβαίνει εδώ και μισό αιώνα τουλάχιστον στο Δροσερό με τα απερίγραπτα και ΚΑΚΑ ρεπορτάζ του ημέτερου Ιορδάνη!!!

-Μόνο γελάσαμε λοιπόν Ιορδάνη Χασαπόπουλε με τα «ερωτήματά» σου τι κάνει η αστυνομία και τι κάνουν οι… αρμόδιοι για τους βανδαλισμούς και το κλίμα που επικρατεί στον εν λόγω οικισμό!

Καθότι εδώ στη Ξάνθη για να μην πω ευρύτερα στη Θράκη, ότι για τους βανδαλισμούς των Δροσεριτών, τόσο στις εγκαταστάσεις του Σκαρλάτου που είναι κλειστές εδώ και χρόνια, όσο και για τους βανδαλισμούς στις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΞ και τον γενικότερο βίο και «πολιτεία» τους, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευθύνη φέρει το εγχώριο σύστημα του ρουσφετιού και της εξαγοράς!

Καθότι ειδικά εσύ Ιορδάνη Χασαπόπουλε, γνώριζες και γνωρίζεις πολύ καλά ότι το «σύστημα» του Δροσερού πρώτος και καλύτερος είναι ταυτισμένος γιατί το υπέθαλπε εδώ και 31 χρόνια και συνεχίζει το υποθάλπει και τώρα με ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ηλεκτροδοτήσεις και κάθε είδους παροχές πρώτος και καλύτερος ο Δήμαρχος Τσέπελης που δίνει τις απευθείας αναθέσεις στην ανεψιά σου για να… προβάλεις τα επιτεύγματά του από το MEGA.

Ο δε Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ που βγήκε να καταγγείλει τους νέους βανδαλισμούς στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης στο Δροσερό, είναι ο επί… 15-20 χρόνια γιατρός του εν λόγω οικισμού Ιπποκράτης Καμαρίδης!!!

-Που όχι μόνο μπαινοβγαίνει άνετα στον οικισμό… αλλά έχει δημιουργήσει εκεί και τον προσωπικό μηχανισμό! Και έπαιρνε επί Δημαρχόπουλου (και πήρε και τώρα παρά το ΟΧΙ του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης) με απευθείας ανάθεση την συγκεκριμένη θέση.

Κι όσο για τον «φίλο» σου τον Φανουράκη!
-Καλά αυτός δεν είναι σύντροφε Ιορδάνη ο σούπερ Αντιδήμαρχος που εν καιρώ… πανδημίας «πετούσε» τη… μάσκα στο Δροσερό, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους… εκεί εκατοντάδες οπαδούς του; !!! Γιατί δεν του λες να βάλει μια τάξη στον οικισμό;

«Δουλεύεις» τους άλλους… «δουλεύεις» κι εμάς;

(σ.σ. Τι σου κάνει τελικά μια απευθείας ανάθεση στην ανεψιά… Που να γίνουν και… περισσότερες!)

Δεν υπάρχουν σχόλια