GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο ΝΟΜΟΣ ΤΣΕΠΕΛΗ υπεράνω και πάλι των...Νόμων! Κορονοπάρτι...lock down, στο ΚΡΑΤΙΚΟ Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης!

Εισαγγελέας; Αστυνομία; Εν μέσω σκληρού lock down  και υπό  τις "ευλογίες" της  Προέδρου Τζαμπαζλή Αναστασίας, της Δημητρούλας Κοτ...


Εισαγγελέας; Αστυνομία; Εν μέσω σκληρού lock down  και υπό  τις "ευλογίες" της  Προέδρου Τζαμπαζλή Αναστασίας, της Δημητρούλας Κοτσάκη και του Κλεομένη Ψωμακέλη της ΝΟΔΕ...κορονοπάρτι στο ΚΡΑΤΙΚΟ ψυχολογικό κέντρο;;!!!

«ΚΑΠΗΛΕΙΑ» ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
*Σουβλάκια, ποτό, τσιφτετέλια και... αυτοδιαφήμιση του «εμείς μπορούμε και... ανεξέλεγκτα παρανομούμε»!  Και χωρίς μάσκα μάλιστα!

Έχει ΡΟΠΗ βέβαια στην παρανομία ο Τσέπελης και το... διαφημίζει! Πως είναι δυνατόν όμως αλλού να «μπαίνουν» πρόστιμα χιλιάδων ευρώ κι αλλού να... αυτοδιαφημίζονται και να προκαλούν τη νοημοσύνη του κόσμου μέσα απο το fb διοργανώνοντας... Αποκριάτικα κοροπάρτι; Κύριε Χαρδαλιά θα μας δώσετε μια αξιόπιστη;

Κανονικό.....αποκριάτικο....Κορονοπάρτι με  τη χορηγία του Δήμου Τσέπελη στο ΚΡΑΤΙΚΟ Ψυχολογικό Κέντρο! Πως δεν κάλεσαν και τον....Χαρδαλιά να χορέψει τσιφτετέλι με τη Δέσποινα!

Κανονικό αποκριάτικο....κορονοπάρτι στο ΚΡΑΤΙΚΟ Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης ! (10/3/2021)

Απίστευτο κι όμως αληθινό…! Εν μέσω αυστηρού lockdown και την ώρα μάλιστα που κατά γενική παραδοχή το τρίτο κύμα της πανδημίας είναι το χειρότερο και όπως λένε οι ειδικοί, «τα παιδιά μεταδίδουν τον κορωνοίό πολύ πιο εύκολα από  τους μεγάλους....» ο Δήμαρχος Τσέπελης για μια ακόμη φορά αψηφώντας τους Νόμους του ΚΡΑΤΟΥΣ και τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα, συνδιοργάνωσε με τον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Ηλία  Ασκαρίδη και την Αντιπρόεδρο Φένια Τσαγκάλα… Αποκριάτικο «κορωνοπάρτι» στο ΚΡΑΤΙΚΟ Ψυχολογικό Κέντρο κάνοντας από τι μια επίδειξη εξουσίας και… «εμείς γράφουμε τους Νόμους στα παλιά μας υποδήματα» κι από την άλλη ΠΑΡΑΝΟΜΩΝΤΑΣ αδίστακτα, εν γνώσει μάλιστα  ότι αυτό είναι  επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία και την προστασία των παιδιών αλλά και των υπαλλήλων του ιδρύματος!
Ένα κορονοπάρτι στο οποίο μάλιστα πρωταγωνίστησαν περισσότερο οι...μεγάλοι που στη μεγάλη τους πλειοψηφία....ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ούτε μάσκα!!!!

Μάλιστα σαν να μην έφτανε αυτό, οι Τσέπελης. Ηλίας Ασκαρίδης και Φένια Τσαγκάλα, «κουβάλησαν» μαζί τους και τα γνωστά Μέσα στα οποία δίνουν τις απευθείας αναθέσεις τους, για να… βιντεοσκοπήσουν το ....κορονοπάρτι τους και να το βγάλουν στο fb με φωτογραφικό υλικό και βίντεο!!

Ότι πάνω από τους  ΝΟΜΟΥΣ  του κράτους, υπάρχει ο Νόμος του...Τσέπελη!

Μάλιστα το κορονοπάρτι έγινε με....ΧΟΡΗΓΙΑ του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης –υπάρχει η έγκριση του Διοικητικού συμβουλίου κύριοι Χαριτωνίδου, Λύρατζη και  Γ. Χατζηθεοδώρου;!!- και στο...κορονοπάρτι επικράτησαν ...οι μεγάλοι!!!

ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ "ΔΙΑΜΟΡΦΩΤΗ" ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

Κι όλα αυτά όταν επαναλαμβάνουμε ότι τα συγκεκριμένα πάρτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ρητά και κατηγορηματικά από την Πολιτική Προστασία και σε περιπτώσεις κάποιου ...καφενείου για παράδειγμα έπεσαν χοντρά πρόστιμα, κάτι που έγινε πριν λίγο καιρό και με τον γάμο στη Γοργόνα Δήμου Μύκης.

Σύμφωνα πάντα με το δικό τους «ρεπορτάζ», «το Αποκριάτικο κορωνοπάρτι «πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του ψυχολογικού κέντρου όπου τηρήθηκαν όλα τα μέτρα κατά της πανδημίας όπου τα παιδάκια διασκέδασαν με ζωντανή μουσική και γευτήκανε εδέσματα που προσέφερε το κέντρο πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης και ο πρόεδρος του κέντρου πολιτισμού Ηλίας Ασκαρίδης. Ο πρόεδρος του κέντρου πολιτισμού δήλωσε ότι αυτή είναι η πρώτη χρονιά που πραγματοποιείται φέτος αυτή η γιορτούλα και ευελπιστεί ότι θα γίνει θεσμός και θα πραγματοποιείται κάθε χρόνο τις ημέρες του καρναβαλιού».

-Ρωτάμε λοιπόν ευθέως...

-Ένας Εισαγγελέας; Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Ξάνθης; Και οι παρατάξεις της Αντιπολίτευσης στο Δημοτικό συμβούλιο; Γιατί σιωπούν;  Λίγη ΝΤΡΟΠΗ!!! Όλη η χώρα στο κόκκινο κι αυτοί να ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ακόμη και το κρατικό ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ξάνθης;  Και να διοργανώνουν...αποκριάτικα κορονοπάρτι που τα βγάζουν και στο fb!!! Μη φορώντας μάλιστα ούτε...μάσκα οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες!!!

ΑΥΤΟI ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ

Παράρτημα Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης
Για την ενημέρωση των αρχών αλλά και του κόσμου, υπενθυμίζουμε ότι το Παράρτημα Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης (πρώην Ψυχολογικό Κέντρο Β. Ελλάδος-Παράρτημα Ξάνθης) ανήκει στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Π.Α.Μ.Θ. από τον Ιανουάριο του 2015 και βρίσκεται στη Χρύσα Ξάνθης!!! Είναι δηλαδή ΚΡΑΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ!!!

Σκοπός της δομής είναι η κοινωνική αγωγή – εκπαίδευση – επαγγελματική κατάρτιση και αποκατάσταση ενηλίκων ατόμων με νοητική υστέρηση κι άλλες διαταραχές.

Καθημερινά εκπαιδευόμενοι/-ες με νοητική υστέρηση, μετακινούνται με λεωφορείο του Παραρτήματος από την κατοικία τους στις σύγχρονες εγκαταστάσεις τους.

Παράλληλα, λειτουργεί το οικοτροφείο δυναμικότητας 27 ατόμων, για 9 παιδιά και νέους, που προέρχονται από απομακρυσμένα χωριά του νομού Ξάνθης και της Περιφέρειας, και για τα οποία, δεν είναι δυνατή η καθημερινή μετάβασή τους στη δομή.

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης διοικείται από επταμελές (7μελές) Διοικητικό Συμβούλιο. Με την υπ’ αρ. Δ1./52321/16986 Απόφαση της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και το ΦΕΚ 1005/28-11-2019 (Υ.Ο.Δ.Δ), ορίστηκαν τα 7 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ως εξής:

  1. Η Τζαμπαζλή  Αναστασία του Κωνσταντίνου, ως Πρόεδρος, με αναπληρώτρια την Κοτσάκη Δημητρούλα του Ευάγγελου. (σ.σ. Η κυρία Κοτσάκη Δημητρούλα στις δημοτικές εκλογές του 2019 κατέβηκε με το ψηφοδέλτιο του Δήμαρχου Τσέπελη, αλλά ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ! )
  2. Η Αμπατζιά Όλγα του Παναγιώτη, ως Α’ Αντιπρόεδρος, με αναπληρωτή τον Αγγελιάδη Ιορδάνη του Δημητρίου.
  3. Η Χατζηδημητρίου Κατίνα του Κωνσταντίνου, ως Β’ Αντιπρόεδρος, με αναπληρωτή τον Κωνσταντινίδη Δημήτρη του Μιχαήλ.
  4. Η Γκότση Αρετή του Ιωάννη, ως Τακτικό Μέλος, με αναπληρωτή τον Στελιανίδη Βασίλειο του Νικολάου.
  5. Ο Ψωμακέλης Κλεομένης του Ευάγγελου, μέλος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης ως Τακτικό Μέλος, με αναπληρωτή τον Οικονόμου Ηλία του Παντελή.
  6. Ο Κρεμμύδας Σμάραγδος του Αλέξανδρου, με αναπληρώτρια την Μαμαλιά Δέσποινα του Σπύρου αμφότεροι ως εκπρόσωποι της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.με.Α.).
  7. Ο Κιόρογλου Σάββας του Στυλιανού,  υπάλληλος του Π.Χ.Π. Δράμας ως εκπρόσωπος των εργαζομένων του Κέντρου, με αναπληρώτρια την Καζάκη Σταυρούλα του Μιχαήλ, ομοίως. {fbt_slider_post}










Δεν υπάρχουν σχόλια