GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ: Με ηχητικό ντοκουμέντο απάντησε στον Κώστα Κουρτίδη για την αμοιβή του Δ.Σ. του Νομαρχιακού ΚΕK Ξάνθης

Με ηχητικό ντοκουμέντο απάντησε ο Περιφερειακός σύμβουλος  Ξάνθης στον Κώστα Κουρτίδη, για την αμοιβή του Δ.Σ. του Νομαρχιακού ΚΕΚ Ξάνθης.


Με ηχητικό ντοκουμέντο απάντησε ο Περιφερειακός σύμβουλος  Ξάνθης στον Κώστα Κουρτίδη, για την αμοιβή του Δ.Σ. του Νομαρχιακού ΚΕΚ Ξάνθης.Ιδού αυτούσια η ανάρτησή  του:
Είπα δεν θα ασχοληθώ γιατί ... μόνο λόγια λόγια και ουσία μηδέν εδώ και 18 μήνες. Όμως όταν κάποιοι επιχειρούν να το παίξουν εθελοντές αναπτυξιολόγοι, προσποιούμενοι ότι δεν άκουσαν και μιλάνε για ψεύδη, δεν γίνεται να μείνω σιωπηλός.

Μάθαμε τελευταία ότι μετά από 18 μήνες θητείας το όνειρο του Προέδρου το Νομαρχιακού ΚΕΚ ήταν να πάρει ένα δύο υπολογιστές και ένα προτζέκτορα!!! Να προσλάβει γραμματέα γιατί κουράζονται από την πολύ δουλεία του τίποτα !!! Έλεος πια 18 μήνες πέρασαν και ακούμε τέτοια πράγματα. Ενάμιση χρόνος τίποτα άλλο, εκτός από ένα πρόγραμμα που το έκαναν γιατί εμείς τους πιέζαμε, το είχαν ήδη κάνει προ πολλού οι άλλες περιφέρειες για αυτό και ενώ προϋπολόγιζαν 1500 επιχειρήσεις συμμετείχαν μόλις 100 από όλη την ΠΑΜΘ. Για τέτοιες επιτυχίες και αποτελεσματικότητες μιλάμε.

Από την άλλη έχουν όραμα να το αναπτύξουν λένε και θα ζητήσουν και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου λένε για αυτό, θα τους πω όμως ότι ο κόσμος κρίνει από το αποτέλεσμα και τέτοιο ακόμη δεν είδαμε. Από λόγια έχουμε χορτάσει. 18 μήνες περιμένουμε και τι βλέπουμε; Να γίνονται μόνο προσπάθειες εκεί που τους ξυπνάμε. Και επειδή μάλλον δεν ακούνε καλά ή απλά δεν μας ακούνε καθόλου, παραθέτω και το ηχητικό της πρότασης μας να καταργηθεί η αμοιβή του διοικητικού συμβουλίου του Νομαρχιακού ΚΕΚ Ξάνθης για την οποία ακούσαμε πολλά (δεν έχει σημασία εάν είναι 5 ή 8 χιλιάδες το χρόνο, σημασία έχει αυτοί που την λαμβάνουν να κάνουν πολλαπλάσιο ανταποδοτικό έργο για την κοινωνία) αλλά δυστυχώς η άποψη μας παραμένει ότι για να μην τις χάσουν πετάνε απλά τη μπάλα στη κερκίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια