GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Businessbook

Breaking News:

latest

Πανικόβλητοι αλλά και...θρασύδειλοι! Πρώτα "κάλέσαν" τους νέους στο....αποκριάτικο κορονοπάρτι τους με συναυλία d.j και τώρα επιρρίπτουν τις δικές τους ευθύνες σε αυτούς!

Τι δουλειά είχαν κύριε Χαρδαλιά, κύριοι Εισαγγελείς, κύριε Αστυνομικέ διευθυντά, κύριε Ιορδάνη Χασαπόπουλε σε ένα...διαδικτυακό καρναβάλι μι...


Τι δουλειά είχαν κύριε Χαρδαλιά, κύριοι Εισαγγελείς, κύριε Αστυνομικέ διευθυντά, κύριε Ιορδάνη Χασαπόπουλε σε ένα...διαδικτυακό καρναβάλι μια live συναυλία συνδεδεμένη με τα μεγάφωνα του δήμου Ξάνθης στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης!!! Ποιοί "παίζουν" με την υγεία του Ξανθιώτικου λαού;

ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ μπροστά στη λαϊκή κατακραυγή για το... Αποκριάτικο κορονοπάρτι του Σαββάτου, αργά το βράδυ του Σβββάτου 13/3/2021 και ώρα 23.52, ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης στην ουσία ανέλαβε τις ποινικές και πολιτικές ευθύνες, με δικαιολογία οτι είναι οι...νέοι είναι παρορμητικοί! Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτοί που είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ υπεύθυνοι είναι πλην του ιδίου και της αντιπροέδρου του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, είναι ο Δήμαρχος Τσέπελης που όπως πάντα, έτσι και στη συγκεκριμένη περίπτωση, νομίζει οτι υπεράνω των Νόμων!! Και εξηγούμαστε. Σε ένα...διαδικτυακό Καρναβάλι τι δουλειά είχε μια ζωντανή συναυλία d.j που ενθουσιωδώς μάλιστα....ΚΑΛΗΣΠΕΡΙΖΑΝ στην πλατεία και το κοινό τους, απο το στούντιο του πρώην Life 921 fm!!!!

Σε ένα διαδικτυακό καρναβάλι τι δουλειά έχει LIVE συναυλία απο τα μεγάφωνα του Δήμου Ξάνθης κύριε Χαρδαλιά, κύριοι Εισαγγελείς, κύριε  Περιφερειακέ Αστυνομικέ διευθυντή ΑΜΘ; Ποιός δοιυλεύει ποιόν; Και ρίχνετε τις ευθύνες τους νέους!;

Μάλιστα αν δεν υπήρχε η προσωπική παρέμβαση του αστυνομικού διευθυντή Ξάνθης κ.Γιώρη που κατέβηκε στην κεντρική πλατεία ο ίδιος γύρω  στις 19.40, το πρόγραμμα θα συνεχίζονταν κανονικά, αφού όπως αναφέρει και το επίσημο πρόγραμμα του Κέντρου -Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης ήταν μέχρι τις 20.00

Για να συνεχίσει το...γλέντι στην πλατεία απο τους νέους που επαναλαμβάνουμε την όλη ατμόσφαιρα με δική τους μουσική! ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ!

 Ιδού αυτούσια και σπασμωδική και  ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ δήλωση του Προέδρου του Κέντρου Πολιτισμύ Δήμου Ξάνθης Ηλία Ασκαρίδη!

Πρώτα κάλεσαν οι ίδιοι τους νέους στην κεντρική πλατεία της Ξάνθη εν καιρώ lock πανδημίας και....τώρα τα τις δικές σας ευθύνες τις επιρρίπτετε σε αυτούς;

ΑΥΤΟΥΣΙΑ Η ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ  ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΗΛΙΑ ΑΣΚΑΡΙΔΗ

Από τη Δευτέρα 8 Μαρτίου, κάθε μέρα πρωί και απόγευμα, μεταδίδεται αποκριάτικη μουσική στο Ιστορικό Κέντρο της Πόλης για την τόνωση της λειτουργία της αγοράς, χωρίς κανένα πρόβλημα και κατά γενική ομολογία, μάλιστα, με τον παράλληλο εορταστικό στολισμό, καταφέραμε να συμβάλουμε θετικά, στην ψυχολογία των πολιτών της Ξάνθης.

Γράφονται και περιγράφονται πολλά, που καμιά σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα.
Όπως κάθε ημέρα έτσι και σήμερα, έπαιζε μουσική και το πρωί και το απόγευμα στο κέντρο. Διαπιστώθηκε όμως κάποια στιγμή, ότι άρχισαν να πυκνώνουν οι πολίτες στην πλατεία, που και συγκυριακά, απόγευμα Σαββάτου, κινούνται με περισσότερη άνεση, με μικρά παιδάκια που ήταν ντυμένα καρναβαλάκια και έπαιζαν χαρούμενα.

Άμεσα, άρχισαν να πραγματοποιούνται εκφωνήσεις για την αποτροπή συνωστισμού.
Στις 19:19 ακριβώς διακόπηκε τελείως η μετάδοση μουσικής και συνεχίστηκαν οι εκκλήσεις από τα μεγάφωνα για το μη συνωστισμό στην κεντρική πλατεία.
Συγχαίρουμε την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης που ήταν από την πρώτη στιγμή στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης, για την άψογη συνεργασία και λειτουργία της, που σε σύντομο χρονικό διάστημα με ευγένεια και επιχειρησιακό σχεδιασμό, κατάφερε να οδηγήσει τους πολίτες σε αποστάσεις και τελικά να αδειάσει, η πλατεία Δημοκρατίας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς, τους πολίτες της Ξάνθης, που επίσης συνεργάστηκαν άμεσα και συντεταγμένα, κατανοώντας τα προβλήματα που θα ενέσκηπταν και αποχώρησαν από το σημείο.
Κάποιοι θέλοντας να ρίξουν τις ευθύνες στον Δήμο και τη Δημοτική Αρχή, εκμεταλλεύονται τους νέους μας, που κυρίως ήταν στην πλατεία, με προσωπικά ηχεία bluetooth, με βεγγαλικά, περισσότερο παρορμητικοί απ’ ότι συνήθως και κάνουν ανακοινώσεις και φθηνή μικροπολιτική, μοιράζοντας αφειδώς κατηγορίες και ευθύνες, σε βάρος του Δήμου, της νεολαίας και της λειτουργίας της.
Ξεχνούν ότι και αυτοί ήταν νέοι και ήταν τότε, περισσότερο παρορμητικοί.

Η αποστασιοποίηση, η απομόνωση, οι κοινωνικές αποστάσεις έχουν πολλές ιδιαιτερότητες, πολλές παρενέργειες, γενούν εκνευρισμό και ένταση αλλά είμαστε υποχρεωμένοι με ψυχραιμία να τις κατανοούμε, να τις αναλύουμε και να τις αντιμετωπίζουμε.

Οι νέοι μας, οι κοινωνία του μέλλοντος της πόλης, δε θα γίνει βορά στο βωμό των μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων, σε μια προσπάθεια αυτοπροβολής και ρηχής προσέγγισης, που κάνουν τεράστιο κακό στην πόλη και τους ανθρώπους της.
Είμαστε όλοι εδώ, μαζί να αντιμετωπίσουμε, επαναλαμβάνω με ψυχραιμία, όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.
Απευθυνόμενος σε όλους τους νέους της Ξάνθης, τους καλώ να μην αγανακτούν, από τις καθοδηγούμενες ανακοινώσεις και σχολιασμούς που τους στοχοποιούν. Να είναι ψύχραιμοι και να μην αντιδρούν. Να αντιμετωπίζουν ακόμη και αυτές τις ύβρεις με χαμόγελο, περίσκεψη και σωφροσύνη.
Πιστεύουμε στους νέους μας, πιστεύουμε στις δυνάμεις και στην προοπτική τους. 

Όλοι μαζί, την επόμενη χρονιά, το 2022, τους υποσχόμαστε ότι θα είμαστε μια τεράστια παρέα, όλη η πόλη και θα χορέψουμε, θα αγκαλιαστούμε, θα γελάσουμε με την ψυχή μας, θα διασκεδάσουμε, θα ψυχαγωγηθούμε και θα τραγουδήσουμε, για πολλά 24ωρα, για την πόλη μας, για το καρναβάλι μας, για την Ξάνθη μας, που αγαπάμε και της αξίζει.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ του
Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης
Ηλίας Ασκαρίδης

{fbt_gallery_post}

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εγγραφή στο newsletter