GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο Ιωάννης Τερζενίδης αντιπρόεδρος του ΟΦΘΑ στο Διοικητικό Συμβούλιο στην “Ανοιχτή Θάλασσα” της Ε.Ι.Ο.

  Η Νίκη Αναστασίου είναι η νέα πρόεδρος στην Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία. Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου συμβουλίου ολοκληρώθη...

 

Η Νίκη Αναστασίου είναι η νέα πρόεδρος στην Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία. Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου συμβουλίου ολοκληρώθηκαν και η Νίκη Αναστασίου πήρε τη νίκη, λαμβάνοντας 57 ψήφους.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου ακολούθησε με 26 ψήφους και ο Λάζαρος Τσαλίκης 25. Η κ. Αναστασίου, γενική γραμματέας από το 2016, αναλαμβάνει τα ηνία της ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας, έπειτα από μια δύσκολη περίοδο. Μάλιστα εξελέγη με ποσοστό μεγαλύτερου του 50%. Στα 108 σωματεία έλαβε 57 ψήφους, με τον «Φρέσκο Άνεμο» του Γιάννη Παπαδημητρίου και τον Λάζαρο Τσαλίκη να μένουν αρκετά πίσω.

«Όπως ήμουν θα είμαι πάντα δίπλα τους και σε κάθε στιγμή θα είμαι μαζί τους για όλα τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν». Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε χθες η Νίκη Αναστασίου στον κόσμο του αθλήματος, μιλώντας στο Sports3. Η θητεία της νέας διοίκησης θα είναι για 3,5 περίπου χρόνια και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024. Και με δεδομένα τα προβλήματα που έφερε η πανδημία, μοιάζει απίθανο να αλλάξουν οι κλάσεις στο «Παρίσι 2024».

Αυτά όμως μοιάζουν μακρινά, ο χώρος του αθλήματος αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και η νέα διοίκηση έχει πολύπλευρο έργο. Το βέβαιο είναι να υπάρξει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη σύμπνοια, ενότητα και συνεργασία στις τάξεις της ΕΙΟ. Ο Στέφανος Χανδακάς θα είναι ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Είναι χαρακτηριστικό πως τα 13 από τα 14 μέλη του νέου συμβουλίου ανήκουν στο ψηφοδέλτιο της κ. Αναστασίου. Το 14ο είναι από την ομάδα Τσαλίκη.

Το αποτέλεσμα για το συμβούλιο
Ψήφισαν ηλεκτρονικά 110 εκπρόσωποι σωματείων. Για το νέο Δ.Σ, εκλέχθηκαν οι: Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, Στέφανος Χανδακάς, Ιωάννης Μπέης, Ιωάννης Μαρουλάκης, Ακριβή Αυλωνίτη, Γεώργιος Καμνής, Δημήτρης Χριστοφόρου, Γεώργιος Παπαστεφάνου, Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου, Ιωάννης Θεοδωρίδης, Χαράλαμπος Τσουκαλάς, Δημήτρης Σμέης, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος και ο Ιωάννης Καλατζής από τον συνδυασμό του Λάζαρου Τσαλίκη. Πρώτος αναπληρωματικός είναι ο Χαράλαμπος Ρούσσης. Να σημειωθεί ότι τα 11 μέλη της ΚΙ.ΦΙ στη διοίκηση είναι νέα. Εκπρόσωπος της ΕΙΟ στην ΕΟΕ εξελέγη ο Σ. Χανδακάς και αναπληρωματικός ο Κ. Χατζηκωνσταντίνου.

Γυναίκα και στην Ανοιχτή Θάλασσα
Γυναίκα και μάλιστα για πρώτη φορά, θα βρίσκεται στη θέση της προέδρου και στην Ανοιχτή Θάλασσα, με την Εριφύλη Βαρδάκη.
Εξελέγησαν οι Μάρκος Λαμπρινάκης, Ευθύμιος Παλλαδινός, Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος, Μιχαήλ Τσατσόπουλος, Στέφανος Φερεκιάδης, Ιωάννης Συφαλέρας, Ιωάννης Καραμούζης, Ιωάννης Τερζενίδης. Αναπληρωματικά μέλη είναι οι Σωτήριος Μενούνος, Ηλίας Γεωργιάδης, Ευστάθιος Τύρος. Ο διοικητικός απολογισμός του ΔΣ της ΕΙΟ και των Επιτροπών εγκρίθηκαν με 93 ψήφους έναντι 9. Με 88 ψήφους έναντι 13 εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός του ΔΣ της ΕΙΟ και η έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής και του ισολογισμού για την περίοδο 1/1/2020 έως 31/12/2020. Ο οικονομικός απολογισμός για την περίοδο 1/1/2021 έως 28/2/2021 πέρασε με 87 ψήφους έναντι 13.

Δεν υπάρχουν σχόλια