GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Τεννές « Νομίζω πως όλα θα παιχτούν στα παιχνίδια των πλέι οφ»

Μετά το τέλος του νικηφόρου ντέρμπι με τον Εργοτέλη στα Πηγάδια, ο Μπάμπης Τεννές έκανε  δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ τονίζοντας ιδιαίτερα τ...


Μετά το τέλος του νικηφόρου ντέρμπι με τον Εργοτέλη στα Πηγάδια, ο Μπάμπης Τεννές έκανε  δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ τονίζοντας ιδιαίτερα το πόσο σημαντική ήταν η νίκη, παρά τις πολλές απουσίες που είχε η ομάδα του.
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
«Eκτός από το γκολ στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε και ένα δοκάρι, αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο Εργοτέλης, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ήταν πολύ καλύτερος από εμάς. Εμείς είχαμε τρομερές ελλείψεις παικτών σε συγκεκριμένες θέσεις. Προσπαθήσαμε με τις αλλαγές να ανακατέψουμε λίγο την ομάδα μας. Μας βγήκε σε καλό, είμαι ευχαριστημένος για αυτό. Συγχαρητήρια στα παιδιά, είναι μια σπουδαία, πολύ σπουδαία νίκη.»

Μετά από σχετική ερώτηση, για το αν η Ξάνθη μπορεί να τερματίσει πρώτη, ανεφερε: «Αυτό δεν το ξέρουμε. Νομίζω πως όλα θα παιχτούν στα παιχνίδια των πλέι οφς. Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι που έρχεται και πρέπει να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται γιατί μας δίνει ένα αβαντάζ το να είμαστε πρώτοι ή δεύτεροι.»

Τέλος, για τις  απουσίες δήλωσε «Υπάρχουν πολλές απουσίες, αλλά πιστεύω να ανταπεξέλθουμε στα επόμενα παιχνίδια και τα παιδιά μπορούν να αντικαταστήσουν επάξια αυτούς που λείπουν»

 https://youtu.be/Ob_E0U5M47s

 https://youtu.be/CDHc4bS11ys

Δεν υπάρχουν σχόλια