GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


“Να προστατεύσουμε ως κόρη οφθαλμού το Νοσοκομείο Ξάνθης”

Ευχαριστήριο Μελισσόπουλου


Ευχαριστήριο Μελισσόπουλου
“Είναι ωραίο κάποιες φορές να λέγονται και τα καλά…


Μετά από μία ολιγοήμερη νοσηλεία συγγενικού μου προσώπου στη Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Διευθυντή της Χειρουργικής Κλινικής κ. Φιλίππου και όλο το Ιατρικό, Νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό της Κλινικής, για την άριστη επιστημονική και υπηρεσιακή τους επάρκεια, τη ζεστή και ανθρώπινη αντιμετώπιση, αλλά και για το υψηλό αίσθημα ήθους, ευθύνης και καθήκοντος που επέδειξαν προς εμάς, κατά το χρονικό διάστημα της νοσηλείας μας.

Θα ήθελα επίσης ευχαριστήσω γενικά όλους του λειτουργούς του Νοσοκομείου μας, από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου έως και τους ανθρώπους της φύλαξης στον προαύλιο χώρο διότι, για όσο διάστημα χρειαστήκαμε, μας πρόσφεραν απλόχερα τις υπηρεσίες τους, με χαμόγελο, ευγένεια και άριστη συμπεριφορά!!

Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να προτρέψω όλους τους θεσμικούς παράγοντες της πολιτείας αλλά και της περιοχής μας, να μεριμνήσουν με περισσότερο ενδιαφέρον για την επίλυση των προβλημάτων και των αναγκών του Νοσοκομείου μας και όλοι μαζί να προστατεύσουμε ως κόρη οφθαλμού αυτό το υπέρτατο κοινωνικό αγαθό της δημόσιας υγείας που τόσο έχουν ανάγκη όλοι οι συμπολίτες μας!!!

Σάββας Μελισσόπουλος
Εκπαιδευτικός
Δημοτικός Σύμβουλος Ξάνθης”

Δεν υπάρχουν σχόλια