GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Τσέπελης-Φανουράκης συχαίρουν τον ΣΑΒΒΑ ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟ γιατι εκλέχτηκε...ταμίας στο Δ.Σ. του ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΛΕΩΝ με ποτάμια!

Τον Σάββα Μελισσόπουλο συγχαίρουν Δήμαρχος Τσέπελης και Φανουράκης, που εκλέχτηκε…ταμίας στο Δ.Σ. του Δικτύου Πόλεων με ποτάμια! Και δεν απο...


Τον Σάββα Μελισσόπουλο συγχαίρουν Δήμαρχος Τσέπελης και Φανουράκης, που εκλέχτηκε…ταμίας στο Δ.Σ. του Δικτύου Πόλεων με ποτάμια! Και δεν αποκλείεται να του πάρουν και δώρο γαι την σημαντική αυτή επιτυχία του.

Τον κύριο Μελισσόπουλο συγχαίρουμε κι εμείς για την εκλογή του.

Και σ’ ανώτερα…! Επί των Οικονομικών ο Φανουράκης, ταμίας o Σάββας…Δήμαρχος ο Τσέπελης....Το μέλλον της πόλης με ποτάμια ή όχι....προνβλέπεται λαμπρό.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:
Ο Δήμος Ξάνθης και προσωπικά ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης,  συγχαίρει θερμά τον εκπρόσωπο του Δήμου Ξάνθης  κ. Σάββα Μελισσόπουλο, για την ομόφωνη εκλογή του στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο  του Δικτύου Πόλεων με Ποτάμια και μάλιστα στη θέση του Ταμία του  Δ.Σ.

 Η εκ νέου ενεργοποίηση του Δικτύου Πόλεων με Ποτάμια, και η  εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου,  σηματοδοτεί μια νέα, πολύ ενδιαφέρουσα πορεία, για την επίλυση ζητημάτων   που  αφορούν στο θεσμικό πλαίσιο, σε σχέση με την  προστασία, διαχείριση, καθαρισμό και καθορισμό  αρμοδιοτήτων, γύρω από τους ποταμούς.

Είμαστε βέβαιοι, δήλωσε ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης, ότι  η ομόφωνη εκπροσώπηση του Δήμου Ξάνθης  από τον κ. Σάββα Μελισόπουλο στο δίκτυο,  σε συνδυασμό με την ισχυρή θέλησή του για οργανωμένες και τεκμηριωμένες προτάσεις, στο πλαίσιο ανάδειξης και  διεκδίκησης ζητημάτων του Δήμου μας,  θα επιφέρουν τα μέγιστα θετικά αποτελέσματα για τον Κόσυνθο, τον Νέστο και την Ξάνθη μας.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης εύχεται σε όλα τα μέλη που απαρτίζουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην εκπλήρωση του έργου τους.

Το Διοικητικό  Συμβούλιο του Δικτύου Πόλεων με Ποτάμια:
Πρόεδρος:  Γιάννης Ταγκαλέγκας,  Δήμαρχος Λειβαδέων
Αντιπρόεδρος: Γιάννης Ιωαννίδης, Δήμαρχος Δέλτα
Γραμματέας: Βασίλης Γιαννάκης, Δήμαρχος Φλώρινας
Ταμίας: Σάββας Μελισσόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ξάνθης
Μέλη: Νικόλας Καρανικόλας Δήμαρχος  Νάουσας,
 Βούλα Καράλη Δήμαρχος Ορχομενού,
Θώμη Καφάση  αντιδήμαρχος Δ. Σοφάδων
 Αναπληρωματικός , Γιώργος Πανέτας  Αντιδήμαρχος  Δήμου  Αρταίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια