GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ολοκληρώθηκε το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών για πολίτες από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ξάνθης

Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021, κατόπιν έγκρισης του Προέδρου Ε.Ε.Σ. Dr. Αντώνιου Αυγερινού, πραγματοποιήθηκε...


Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021,
κατόπιν έγκρισης του Προέδρου Ε.Ε.Σ. Dr. Αντώνιου Αυγερινού, πραγματοποιήθηκε το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών για Πολίτες, στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ξάνθης, επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 1, από τον κύριο Ζεκή Μεμέτ Αλή Διασώστη Εκπαιδευτή Εκπαιδευτών, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποφυγή μετάδοσης του Covid-19.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών για πολίτες άρχισε να υλοποιείται το 1998 και μετά την τελευταία του αναθεώρηση το 2017 αποτελείται από πέντε ενότητες, συμπεριλαμβανομένης της αξιολόγησης. Η επιτυχής παρακολούθηση του συνόλου του προγράμματος εκπαίδευσης αποτελεί προϋπόθεση για την πιστοποίηση του Εκπαιδευομένου.

  Σκοπός της εκπαίδευσης είναι οι πολίτες να είναι σε θέση να προσφέρουν αποτελεσματική βοήθεια με ασφάλεια σε οποιοδήποτε έκτακτο περιστατικό μέχρι να έρθουν οι αρμόδιες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια