GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο Κολοκοτρώνης στο ψηλό μας το ρολόϊ αλλά …ψηφιακά και με αιχμές από τον "τρομερό" φωτογράφο Τάσο Τεφρωνίδη.

  Σε όλον τον κόσμο "φωταγωγούνται" στα μπλέ, γέφυρες, κτίρια, δρόμοι, μνημεία! Στη Ξάνθη του Δήμαρχου Τσέπελη και των τριών μει...

 


Σε όλον τον κόσμο "φωταγωγούνται" στα μπλέ, γέφυρες, κτίρια, δρόμοι, μνημεία! Στη Ξάνθη του Δήμαρχου Τσέπελη και των τριών μειονοτικών αντιδημάρχων του Τουρκικού κόμματος DEB, γιατί δεν έγινε τίποτα μέχρι σήμερα;
Την δική του εικαστική (ψηφιακή)  πρόταση για τον εορτασμό των 200 χρόνων από το 1821 γνωστοποίησε στο fb ο Τάσος Τεφρωνίδης από τη στήλη «Στραβά κι ανάποδα» αφήνοντας παράλληλα και τις αιχμές του fysik;a  για την Δημοτική αρχή.

Πρόκειται για μια φωτογραφία - προϊόν ψηφιακής επεξεργασίας - στην οποία αποτυπώνεται το ψηλό μας το Ρολόι στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης, πάνω στο οποίο έχει τοποθετηθεί η μορφή του Θόδωρου Κολοκοτρώνη.

"Αν δεν προλαβαίνετε κάτι παρόμοιο σε δυο μέρες τουλάχιστον φωτίστε το γαλανόλευκο.

Στα επόμενα 100 χρόνια ίσως δεν θα υπάρχει" τονίζει αιχμηρά ο Τάσος Τεφρωνίδης απευθυνόμενος στη δημοτική αρχή Τσέπελη-Φανουράκη-Σουα (αντιδήμαρχος Πολιτισμού), σχολιάζοντας χαρακτηριστικά οτι "αν και βρισκόμαστε μόλις λίγα 24ωρα πριν την ιστορική επέτειο της χώρας, η Ξάνθη φαίνεται να υστερεί σημαντικά σε εκδηλώσεις Μνήμης!"

(σ.σ. Κάποιοι λένε βέβαια οτι ο Δήμαρχος Τσέπελης με τον τρόπο αυτό δεν θέλει να "δυσαρεστήσει" τους τρείς μειονοτικούς αντιδημάρχους του DEB...Λέτε...;;!)

Δείτε την απίστευτη φωτογραφία του τρομερού Τάσου Τεφρωνίδη που δυστυχώς είναι μόνο...ψηφιακή!

Δεν υπάρχουν σχόλια