GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Λυρατζης: “Η δημοτική αρχή με τις συμπεριφορές της και το παράδειγμα που δίνει στους πολίτες οδηγεί την πόλη μας στην καταστροφή. Κλείστε την μουσική ανεκδιήγητοι, στα νοσοκομεία χάνονται ζωές”

Σήμερα στη χώρα μας ανακοινώθηκαν 2405 νέα κρούσματα, 49 νεκροί και 521 διασωληνωμένοι και στην Ξάνθη πέρα βρέχει, με εκατοντάδες άτομα (κυρ...

Σήμερα στη χώρα μας ανακοινώθηκαν 2405 νέα κρούσματα, 49 νεκροί και 521 διασωληνωμένοι και στην Ξάνθη πέρα βρέχει, με εκατοντάδες άτομα (κυρίως νεολαία) στην κεντρική πλατεία με την ανοχή δήμου Ξάνθης (φροντισε από το πρωί να έχει μουσικη με dj)  και αστυνομίας (βέβαια αναμένεται ήπια παρεμβαση της )να ξεφαντώνουν σε ρυθμους Ξανθιώτικου Καρναβαλιου!

Η οικονομία στην Ξάνθη βυθίζεται, τα καταστηματα παραμένουν κλειστα και ο Δήμος κάνει τα γούστα του.Αγανακτισμένοι συμπολίτες μας διαμαρτύρονται και περιμένουν από την αστυνομία να δράσει

Διαβάστε την ανάρτηση του δημοτικού συμβούλου Πασχάλη Λύρατζη με τις σχετικές φωτογραφίες , επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Νέα Ξάνθη”:

“Η οικονομία μας καταστρέφεται κάθε μέρα από τον covid-19. Από το πρωί το Κέντρο πολιτισμού και ο Δήμος Ξάνθης φουλ την μουσική με dj. Αποτέλεσμα εκατοντάδες παιδιά ντυμένα καρναβάλια διασκεδαζουν στην κεντρική πλατεία σε ρυθμούς αποκριάς. 

Όχι δεν φταίνε τα παιδιά μας , φταίμε εμείς αλλά περισσότερο φταίει αυτή η δημοτική αρχή που με τις συμπεριφορές της και το παράδειγμα που δίνει στους πολίτες οδηγεί την πόλη μας στην καταστροφή. Κλείστε την μουσική ανεκδιήγητοι, στα νοσοκομεία χάνονται ζωές.”

{fbt_gallery_post}




 

Δεν υπάρχουν σχόλια