GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Εισαγγελική έρευνα για τα "κορονοπάρτι" του Δήμου Ξάνθης στην Κεντρική πλατεία και στο Λημνίο αλλά και πολλά...ερωτηματικά!

    ΙΣΟΝΟΜΙΑ και ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ! Δεν είναι δυνατόν η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης κύριοι Εισαγγελείς να επιβάλλει πρόστιμα για μια γαμήλια τε...

 

 

ΙΣΟΝΟΜΙΑ και ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ! Δεν είναι δυνατόν η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης κύριοι Εισαγγελείς να επιβάλλει πρόστιμα για μια γαμήλια τελετή στη Γοργόνα Δήμου Μύκης και να ΚΛΕΙΝΕΙ τα μάτια στα.....κορονοπάρτι του Δήμαρχου Τσέπελη! Ή να έχουμε lock down και ενώ τα μαγαζιά είναι ΚΛΕΙΣΤΑ αυτή να διοργανώνουν....κορονοπάρτι χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης!

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ διεξάγεται εισαγγελική έρευνα για το....κορονοπάρτι του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης το βράδυ του Σαββάτου στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης,  ουδείς όμως γνωρίζει αν θα πραγματοποιηθεί Εισαγγελική έρευνα και για το ...κάψιμο του τζάρου και το κορονοπάρτι στο Λημνίο, αφού ενώ στην ουσία ο τζάρος είχε "καεί" την περασμένη Τετάρτη 10 Μαρτίου σε...βιντεοσκόπηση, το κάλεσμα του Κέντρου Πολιτισμού  Δήμου Ξάνθης αλλά και παραγόντων του Δήμου το Σάββατο 13/3/ απο το fb μιλούσε για....αύριο Κυριακή 14 Μαρτίου και πυροτεχνήματα στις 19.30!!!

Γεγονότα που απο μόνα τους στην ουσία "έσπρωχναν" τον κόσμο και κυρίως στους νέους να πάνε στο Λημνίο...!!! Προκειμένου να δουν το κάψιμο του τζάρου αλλά και τα...πυροτεχνήματα που ήταν για τις 19.30 και τελικά άναψαν μετά 21.00 λόγω της πανελλήνιας κατακραυγής!

Σύμφωνα πάντα με το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ η Εισαγγελική αρχή ζήτησε απο την αστυνομία να κάνει την έρευνα, μολονότι είχε κι αυτή "σοβρές" στα όσα διαπράχτηκαν την τελευταία εβδομάδα του Καρναβαλιού, αφού είχαν μεσολαβήσει και το προκλητικά κορονοπάρτι και πάλι το Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης με επικεφαλής τον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη στο ΚΡΑΤΙΚΟ πρώην Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης, αλλά και το.... κορονοπάρτι  του Παπαχρόνη στο Γηροκομεόυ Ξάνθης με το "τραγελαφικό" επιχείρημα ότι..."ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ", μετατρέποντας το ίδρυμα για μια ακόμη φορά σε...καφέ σαντάν, με πολλούς περιπατητές που περνούσαν εκείνη την ώρα έξω απο το Γηροκομείο Ξάνθης και άκουγαν....μουσικές και τραγούδια!

ΙΣΟΝΟΜΙΑ και ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ! Δεν είναι δυνατόν η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης κύριοι Εισαγγελείς να επιβάλλει πρόστιμα για μια γαμήλια τελετή στη Γοργόνα Δήμου Μύκης και να ΚΛΕΙΝΕΙ τα μάτια στα.....κορονοπάρτι του Δήμαρχου Τσέπελη στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης και στο ΚΡΑΤΙΚΟ πρώην Ψυχολογιικό Κέντρο Ξάνθης!!! 

{fbt_gallery_post}






Δεν υπάρχουν σχόλια