GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κύκλοι ΔΗΜΑΡΧΟΥ: Ο Τσέπελης επισκέφθηκε τον Σάββα της Αποκεντρωμένης για τον Φερτούν επικαλούμενος Εθνικούς...λόγους!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο Δήμαρχος Ξάνθης επικαλείται... «εθνικούς λόγους» για την παραμονή του  δημοτικού συμβούλου Δροσερού στο δημοτικό συμβούλιο Ξάν...


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
Ο Δήμαρχος Ξάνθης επικαλείται... «εθνικούς λόγους» για την παραμονή του  δημοτικού συμβούλου Δροσερού στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης! -ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ ΛΕΕΙ ΤΟ ΥΠΕΞ!

*Ο Δήμαρχος Τσέπελης που εκλέχτηκε χάρις στο Τουρκικό Προξενείο , τον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης και το DEB επισκέφθηκε τον γραμματέα της  Αποκεντρωμένης, προσπαθώντας να τον πείσει ότι... για λόγους εθνικούς πρέπει να παραμένει δημοτικός σύμβουλος ο Φερτούν που εκλέχτηκε με τον... Δημαρχόπουλο και πήγε ως αποσταλμένος του δημάρχου για να αγοράσει το αθλητικό κέντρο του  Δροσερού!!!

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Στενοί κύκλοι του Δήμαρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη μας αποκάλυψαν με αφορμή τα αποκαλυπτικά μας ρεπορτάζ ότι, ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης επεδίωξε και συνάντησε τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Θράκης - Μακεδονίας κ. Ιωάννη Σάββα προκειμένου να τον... «πείσει» και να «δικαιολογήσει» τη στάση του για το θέμα του διαπλεκόμενου Χασάν Ογλού Φερτούν σε δύο πράγματα.

1. Τις ΔΥΟ ΕΓΓΡΑΦΕΣ βεβαιώσεις που κατέθεσε με την ΥΠΟΓΡΑΦΗ του στο ΣτΕ στην αγωγή που έχει καταθέσει σε βάρος του ο υπό αργία και καθαίρεση του αξιώματός του Χασάν Ογλού Φερτούν ενώ δεν είχε δικαίωμα μιας τέτοιας παρέμβασης για έναν καθαιρεθέντα δημοτικό σύμβουλο και μια ΙΔΙΩΤΙΚΗ του μάλιστα ΥΠΟΘΕΣΗ!!!

Στην προσπάθειά λοιπόν αυτή, προκειμένου από τη μια να «δικαιολογήσει» την αντιδεοντολογική και παράνομη κατά την άποψή μας στάση του απέναντι στον Συντονιστή της ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ κι από την άλλη να επικαλεστεί και Εθνικούς και πολιτικούς λόγους ώστε να μη παραπεμφθούν ο ίδιος και οι Πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης Γιάννης Μπούτος και Ματθαίος Σαββδίδης αντίστοιχα που "συνήργησαν" στο ίδιο θέμα.

Και συνιστούν για τον Δήμαρχο Ξάνθης τουλάχιστον και ποινικό αδίκημα καθώς η συγκεκριμένη υπόθεση ήδη έχει παραπεμφθεί και στα ποινικά δικαστήρια μετά τη μήνυση του πρώην Δημαρχου Ξάνθης και ΌΧΙ ΜΌΝΟ....

2. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Δήμαρχος Ξάνθης που δεν συνάντησε μόνος τον Γραμματέα της Αποκεντρωμένης, επικαλέστηκε και... Εθνικούς λόγους, ισχυριζόμενος ότι η παρουσία του Χασάν Ογλού Φερτούν στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης είναι απαραίτητη διότι... εκπροσωπεί δήθεν τους Ρομά γεγονότα φυσικά ΨΕΥΔΗ! Και επικαλέτηκε ακόμη και το ΥΠΕΞ που φυσικά έχει τελεία άγνοια για όλα αυτά..

Φυσικά όλα αυτά είναι  αστειότητες αφού στη συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει πάνω από όλα η νομιμότητα, ενώ ο κύριος Χασάν ογλού Φερτούν εκλέχτηκε με άλλη δημοτική παράταξη και αποτελεί και μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα, που βρήκε τόσα χρήματα για να καταφύγει σε... εταιρείες δικηγόρων και στα ανώτατα δικαστήρια!!!

Ενώ σύμφωνα με το Νόμο, όφειλε ο σημερινός Δήμαρχος Μανώλης Τσέπελης  να έχει ορκίσει ήδη στη θέση του Χασάν Ογλού Φερτούν τον αντικαταστάτη Σάκη Χατζηαντωνίου που σύμφωνα με την απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης διότι και στη συγκεκριμένη περίπτωση έπρεπε να ισχύουν οι Νόμοι του ΚΡΑΤΟΥΣ κι όχι ο... Νόμος του Τσέπελη!!! Ο οποίος επανέφερε τον Χασάν Ογλού Φερτούν παρά την επίσκεψή του στον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης σύμφωνα με το Νόμο... Τσέπελη και χωρίς καμιά απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης!!!

ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εκτός τούτου γεννιέται ωστόσο το ερώτημα πως είναι δυνατόν ο Δήμαρχος Τσέπελης που εκλέχτηκε χάρις στο Τουρκικό Προξενείο, τον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης και το DEB την δεύτερη Κυριακή να... επικαλείται τους... Εθνικούς λόγους, όταν αυτός ο ίδιος είχε στείλει τον Χασάν Ογλού Φερτούν  να επισκεφθεί τον Πρόεδρο της ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ Πρόδρομο Εμφιετζόγλου προκειμένου να «αγοράσει» το αθλητικό κέντρο του Δροσερού  για να το  κάνει... τζαμί ο «Ψευτομουφτής» Ξάνθης; Γεγονός ωστόσο που δεν αποδέχτηκε με τίποτα ο Πρόεδρος της Μηχανικής;

Και πως είναι δυνατόν ειδικά ο σημερινός Δήμαρχος Ξάνθης να σκέφθηκε τον γραμματέα της  Αποκεντρωμένης κ. Σάββα, προσπαθώντας να τον πείσει ότι... για λόγους εθνικούς πρέπει να παραμένει δημοτικός σύμβουλος ο Φερτούν που εκλέχτηκε με τον... Δημαρχόπουλο; Με τον αντίπαλο δηλαδή συνδυασμό και κατά την  διάρκεια της πανδημίας καλούσε στα.... ΤΟΥΡΚΙΚΑ τους κατοίκους του Δροσερού να στηρίξουν τα μέτρα; Όπως είναι γνωστό ότι ελάχιστη απήχηση έχει πλέον στο Δροσερό;

Και επί πλέον πως είναι δυνατόν σε μια καθαρά ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ο Δήμος  Ξάνθης να πληρώνει με τρεις δικηγόρους και...ειδική γνωμάτευση που στοίχησε στους δημότες 1.980 ευρώ;;; Μιλάμε για χρήματα των δημοτών που πληρώνει ο Δήμος Ξάνθης σε ΙΔΙΩΤΙΚΗ εξυπηρετώντας –επαναλαμβάνουμε-ιδιωτικά προσωπικά συμφέροντα!!!

(σ.σ. ...Κύριοι της Εθνικής Διαφάνειας και κύριοι του ΥΠΕΞ, που το βρήκε τόσο ...άφθονο χρήμα ο Χασάν ογλού Φερτούν με συνεχή δικαστήρια και προσφυγές στον Άρειο Πάγο, στο ΣτΕ όταν ως αντιδήμαρχος δεν πλήρωνε ούτε τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΞ; Υπό ποία  "ιδιότητα" τον έστειλε  ο άνθρωπος του "Ψευτομουφτή" Ξάνθης Μ.  Τσέπελης ενώ ήταν σε αργία στον....Πρόδρομο Εμφιετζόγλου να αγοράσει το....Αθλητικό κέντρο του Δροσερού; )

ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ
 
Σημειώνουμε ότι ο «Μαχητής» περιμένει την απάντηση και στα δικά του ερωτήματα μετά την επιστολή που έστειλε με το σχετικό πρωτοσέλιδο στον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης πριν λίγες μέρες, έστω κι αν αυτό πρωτοκολλήθηκε με καθυστέρηση... 7 μέρες μετά....! Γιατί άραγε τόσο πολύ  κύριε Σάββα; Ώστε να κάνει το ΠΑΡΆΝΟΜΟ δημοτικό συβούλιο του ο προεδρεύων αντιπρόεδρος Ματθαίος Σαββίδης που δεν τον ενδιέφερε αν είναι νόμιμος ή ...παράνομος Φερτούν;  Κι απο που ως που οι δημότες θα πληρώνουν κύριε Σάββα τις αμοιβές των ΙΔΙΩΤΩΝ δικηγόρων για μια....ΙΔΙΩΤΙΚΗ γνωμάτευση; Κι ενώ η συγκεκριμένη υπόθεση βρέθηκε στο ΣτΕ και η εκδίκαή της αναβλήθηκε με αίτημα του....Φερτούν για τέλη Απριλίου;

(σ.σ. Και μια διευρκίνιση. Η δική μας παρέμβαση καμία σχέση δεν έχει με το πως αντιμετωπίζει νομικά και πολιτικά το συγκεκριμένο θέμα ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος. Για μιας προέχει η αδίστακτη διαπλοκή αλλά και το πως ο εν λόγω παράγων απο το Δροσερό Χασάν Ογλού Φερτούν και  έχει καταδικαστεί με τελεσίδικη καταδίκη για δωροκία εκλογέων και έχει καταγγελθεί και απο τον πρώην επικεφαλής της   ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ για παρόμοιες συμπεριφορές στις εκλογές του 2014, που βρήκε τόσο....άφθονο χρήμα για να καταφεύγει στον Άρειο Πάγο και στο ΣτΕ;; Ενώ ως αντιδήμαρχος δεν πλήρωνε ούτε τους....λογαριασμούς της ΔΕΥΑΞ στο Δροσερό; Δεν θα πρέπει να ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη περίπτωση και η Επιτροπή Εθνικής διαφάνειας αλλά και οι Επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης; Πλην της Αποκεντρωμένης που προς το παρόν σιωπεί και για άγνωστος λόγους προς το παρόν δεν έχει προβεί σε καμιά ενέργεια; Ο Νόμος Τσέπελης υπεράνω των Νόμων του κράτους και κάθε πολιτικής ηθικής;)

Δεν υπάρχουν σχόλια