GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΝΕΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΘΕΛΕΙ Ο ΤΣΕΠΕΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΕΛΗ ΡΙΤΒΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ… ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΕΓΓΕΛΙΔΗ;!

Ποιος είπε ότι έβαλαν μυαλό με την ΕΑΠΑΞ, το ΦΥΣΙΣ, τη ΔΗΚΕΞ, την ΕΤΕΝΕΞ κι όλα εκείνα τα «παλιά» ανδραγαθήματά τους; .


Ποιος είπε ότι έβαλαν μυαλό με την ΕΑΠΑΞ, το ΦΥΣΙΣ, τη ΔΗΚΕΞ, την ΕΤΕΝΕΞ κι όλα εκείνα τα «παλιά» ανδραγαθήματά τους; .
Ε λοιπόν… Ο Τσέπελης –και δεν θέλω μειδιάματα..-θέλει να κάνει… ΝΕΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ, ενώ ακόμη υπάρχει η παλιά Αναπτυξιακή και άνετα θα μπορούσα να την λειτουργήσουν… Θέληση και πολιτική βούληση μόνο χρειάζεται!

Ο Τσέπελης όμως εκεί. Θέλει να κάνει νέα Αναπτυξιακή και μάλιστα με «συνέταιρο» τον Δήμαρχο Μύκης Ντελή Ριτβάν, όχι μόνο γιατί είναι του «χεριού» του αλλά και γιατί είναι άνθρωπος του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης Αμέτ Μετέ!

Και με πιο απλά λόγια…
Να πληρώνουν λοιπόν οι Δήμοι για να κάνει ο Τσέπελης νέες εταιρείες, να «βολεύει» σε αυτές νέο κόσμο και να κάνει τις «δουλειές» του με όλα τα γνωστά παρελκόμενα…!!!

Για να δω ωστόσο ποιοι θα ψηφίσουν την νέα Αναπτυξιακή του και το ίδιο περιμένω μάλιστα να δω και με το Δήμο Μύκης!!!

Εκτός αν ο Τσέπελης έχει  «υποσχεθεί» πάλι λαγούς και πετραχήλια μέχρι να πάρει την ψήφο  τους…

(σ.σ. Το ωραίο είναι ότι ο Τσέπελης και κατ’ ΄ιδίαν, εγκωμιάζει τον  Λύρατζη για το έργο του στην Αναπτυξιακή… ενώ ο Φανουράκης  την ίδια ώρα του επιτίθεται στα δημοτικά συμβούλια…Βγάλτε τα συμπεράσματά σας!).

-Ερώτημα «Μ»:  Τον Τσεγγελίδη θέλει για Πρόεδρο στην Αναπτυξιακή του ο Τσέπελης; Τον Φανουράκη; Ή τον εαυτό του; Εγώ προτείνω πάντως να βάλει Πρόεδρο τον Κώστα Κανάτα για να συμπληρωθεί το πάζλ ή τον… Παπαχρόνη που είναι και οικονομολόγος και ήδη… οραματίζεται  νέες «μπίζνες» για το νέο γηροκομείο που θέλει να φτιάξει… στα πρότυπα του Γηροκομείου της  Μητρόπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια