GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ιατρικός Σύλλογος Ξάνθης: Να υπάρξει νομικό πλαίσιο για την πλήρη κάλυψη της αστικής ευθύνης των ιατρών που επιστρατεύονται

  Αναστάσιος Καραδέδος: «Από την πρώτη στιγμή, τέθηκε η ιατρική κοινότητα Ξάνθης στη διάθεση του νοσοκομείου, αλλά λόγω γραφειοκρατίας και...

 

Αναστάσιος Καραδέδος:
«Από την πρώτη στιγμή, τέθηκε η ιατρική κοινότητα Ξάνθης στη διάθεση του νοσοκομείου, αλλά λόγω γραφειοκρατίας και διοίκησης, η ανιδιοτελής αυτή προσφορά έμεινε, τελικά, αναξιοποίητη…»

Παρά τις προτάσεις που έγιναν εδώ και καιρό από τους ιατρικούς συλλόγους για ενίσχυση του ΕΣΥ, η κυβέρνηση δεν προχώρησε στην πρόσληψη του απαιτούμενου ιατρικού προσωπικού για την αντιμετώπιση της πανδημίας, με αποτέλεσμα ο υπουργός Υγείας να ανακοινώσει το πρωί της Δευτέρας την επιστράτευση ιδιωτών γιατρών (για ένα μήνα).

  Όπως αναφέρει σχετικά, ο κ. Αναστάσιος Καραδέδος, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης, το υπουργείο υγείας λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις έκτακτες υγειονομικές συνθήκες στην Αττική έχει προχωρήσει και επισήμως σε επιστράτευση ιατρών των ειδικοτήτων Παθολόγων, Πνευμονολόγων και Γενικών Ιατρών, λόγω της υποστελέχωσης που υπάρχει στα δημόσια νοσοκομεία.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια