GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τηλεδιάσκεψη του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ με τον Υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης

Τηλεδιάσκεψη με τον Υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης Σταύρο Καλαφάτη πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτ...


Τηλεδιάσκεψη με τον Υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης Σταύρο Καλαφάτη πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος και οι πέντε χωρικοί αντιπεριφερειάρχες για τα έργα που υλοποιούνται στην Περιφέρεια. Πιο συγκεκριμένα ο περιφερειάρχης ΑΜ-Θ σε ανάρτηση του στο facebook αναφέρει.«Πραγματοποιήσαμε τηλεδιάσκεψη με τον Υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης Stavros Kalafatis και τους πέντε χωρικούς Αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειάς μας για τα σημαντικά έργα που υλοποιούμε και τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν για όσα σχεδιάζουμε για το μέλλον. Είμαι ικανοποιημένος από τις ενέργειες που συμφωνήσαμε για το επόμενο διάστημα.»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης έθεσε το θέμα της συνεργασίας με την Εγνατία Οδό, πιο συγκεκριμένα ο κύριος Αντωνιάδης αναφέρθηκε στον κάθετο άξονα που ενώνει την Καβάλα και την Δράμα.

Στην τηλεδιάσκεψη τέθηκε της Γέφυρας, όπως έγινε γνωστό και τις προηγούμενες ημέρες η Εγνατία Οδός όρισε επιβλέποντες μηχανικούς για τις πρώτες μελέτες, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας έκανε γνωστό ότι το 2022 θα γίνει η δημοπράτηση του έργου.

Το έργο της Περιμετρικής όπως τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας υπάρχει πιθανότητα να επιταχυνθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια