GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Έλεγχος για την ύπαρξη αντισωμάτων μετά τον εμβολιασμό στο Γηροκομείο Ξάνθης

    Με δελτίο τύπου το Γηροκομείο Ξάνθης ενημερώνει για την αιμοληψία που πραγματοποιήθηκε στο προσωπικό και τους τροφίμους του ιδρύματος....

 

 

Με δελτίο τύπου το Γηροκομείο Ξάνθης ενημερώνει για την αιμοληψία που πραγματοποιήθηκε στο προσωπικό και τους τροφίμους του ιδρύματος. Αναλυτικότερα:

  Επειδή, αφενός ο Πρόεδρος Γιάννης Παπαχρόνης και το Δ.Σ. μας προσέχουν και τηρούν τις υποσχέσεις τους και αφετέρου ως γνωστόν οι Άγιοι και τα μικρά-μεγάλα παιδιά μας το τάμα τους το θέλουν, σε συνεργασία με το Μικροβιολογικό Εργαστήριο του συμπαραστάτη του Ιδρύματος κ. Τάσου Συμεωνίδη, έλαβε χώρα στο Γηροκομείο της καρδιάς μας/σας, αιμοληψία από τα χρυσά χεράκια της νάμπερ ουάν ελαφροχέρας Σοφίας για τον ποιοτικό-ποσοτικό έλεγχο των αντισωμάτων μας, 4 εβδομάδες μετά τον δεύτερο εμβολιασμό μας.

Οι παππούδες, οι γιαγιάδες, οι εργαζόμενοι, τα μέλη του Δ. Σ., ο εφημέριος και ο Ψάλτης του Ιερού Ναού της Αγίας Αικατερίνας μας, σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε καλά αποτελέσματα και φουλ κάργα τέρμα του σκασμού αντισώματα σε όλους μας!!!

Και για να μην ξεχνιόμαστε….


ΕΔΩ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ!!!!!!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑΑΑΑΑ!!!!
ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!!
ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΜΗ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΚΟΡΩΝΑΪΟ!!!!


Καλή Σαρακοστή!!!
 
 {fbt_gallery_post} 




 


Δεν υπάρχουν σχόλια