GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Το... «διαδικτυακό» καρναβάλι τους... μάρανε! Δείτε τα «σιντριβάνια» της πλατείας σε τι μαύρο χάλι... βρίσκονται!

  Ενώ ο λαός ΠΕΙΝΑΕΙ και οι επαγγελματίες δεν μπορούν να πληρώσουν ρεύμα και ενοίκια, «πετάξανε» για το ..τίποτα χιλιάδες ευρώ με Αποκριάτ...

 

Ενώ ο λαός ΠΕΙΝΑΕΙ και οι επαγγελματίες δεν μπορούν να πληρώσουν ρεύμα και ενοίκια, «πετάξανε» για το ..τίποτα χιλιάδες ευρώ με Αποκριάτικα στολίδια απο εταιρεία της Αθήνας!

Βρισκόμαστε πλέον ημέρα Πέμπτη... Στην ουσία δηλαδή στο τελευταίο 4ήμερο του... διαδικτυακού Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2021 για το οποίο ξοδεύτηκαν ήδη χιλιάδες ευρώ, ως μια ακόμη επίδειξη χλιδής της σημερινής δημοτικής αρχής... αφού όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο, ξόδεψε χιλιάδες ευρώ... αλλά μετά την Δευτέρα θα γίνει το… «ταμείο».

Προς το παρόν πάντως όποιους κι αν ρώτησα από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης –γιατί η αντιπρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης Φένια Τσαγκάλα προς το παρόν είναι άριστη μόνο στο να φωτογραφίζεται... άλλοτε με τον Δήμαρχο Τσέπελη κι άλλοτε με τον Πρόεδρο Ηλία Ασκαρίδη... ισχυριζόμενη ότι «δεν γνωρίζει τίποτα, άλλοι ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ εγώ απλά ψηφίζω...».

Ενώ λοιπόν ο λαός ΠΕΙΝΑΕΙ και ειδικά οι επαγγελματίες της πόλης δεν μπορούν να πληρώσουν ρεύμα και ενοίκια, στο Δήμο Τσέπελη... «πετάξανε» για το ΤΙΠΟΤΑ και φέτος χιλιάδες ευρώ!
Την ίδια ώρα που η Κεντρική πλατεία έχει... μαύρο χάλι καθώς οι εν λόγω κύριοι είναι μόνο για μόστρα...

Και τρανό παράδειγμα τα δυο σιντριβάνια που βλέπετε σε τι κατάσταση τα βρήκαμε!!! Χωρίς νερό… «θλιβερή» παραφωνία στις ακριβοπληρωμένες σε εταιρεία της Αθήνας κούκλες που κόστισαν 22.940 ευρώ!!! Και δόθηκαν με  ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ! Ενώ υπάρχουν τα περσινά άρματα που δεν βγήκαν ποτέ!!!

 

Σε τι ύψος λοιπόν θα φτάσει το τελικό ποσό του φετινού....διαδικτυακού Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2021; Πάνω ή κάτω από τις 100.000 ευρώ;
Και τα σιντριβάνια πότε περιμένουν και πότε θα φιλοτιμηθούν ώστε να τους βάλουν νερό και οι ελάχιστοι επισκέπτες που θα μας έρθουν... να μην απογοητευτούν από την εικόνα που θα συναντήσουν στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης.

 {fbt_gallery_post}






 

Δεν υπάρχουν σχόλια