GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Σ. Καλαφάτης: “Ικανοί και έτοιμοι να σηκώσουμε πιο ψηλά την Πατρίδα μας”

«Διακόσια χρόνια από τον ξεσηκωμό του Γένους, οι αρχές, οι  αξίες και τα ιδανικά που ζύμωσαν το αθάνατο κρασί του ΄21  εξακολουθούν να εμπνέ...

«Διακόσια χρόνια από τον ξεσηκωμό του Γένους, οι αρχές, οι  αξίες και τα ιδανικά που ζύμωσαν το αθάνατο κρασί του ΄21  εξακολουθούν να εμπνέουν και να καθοδηγούν τα βήματά μας. Να ζωντανεύουν την πίστη, την περηφάνια και την εθνική μας αυτοπεποίθηση. Να οδηγούν ενωμένο το Έθνος απέναντι στις σύγχρονες προκλήσεις. Και να εξασφαλίζουν νίκες για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες.

Σήμερα, τώρα, επενδύουμε στη συνένωση δυνάμεων και προσπαθειών. Αποφασισμένοι να διασφαλίσουμε στο ακέραιο τα δίκαια και τα δικαιώματά μας, στη γη και τις θάλασσες μας. Ικανοί και έτοιμοι να σηκώσουμε πιο ψηλά την Πατρίδα μας. 

Κι βεβαίως, είμαστε εδώ για να κάνουμε ακόμα καλύτερες τις μέρες που έρχονται για μας και τα παιδιά μας. Μπορούμε να τα καταφέρουμε και θα τα καταφέρουμε. Χρόνια Πολλά Ελλάδα», δήλωσε ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης Σταύρος Καλαφάτης μετά τη δοξολογία για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας, όπου παρέστη ως Εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια