GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Σωματείο Εθελοντών του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας: «Γίνε Νονός 3».

Με το παρόν δελτίου τύπου σας ενημερώνουμε ότι το Σωματείο Εθελοντών του «Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας» διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά τ...


Με το παρόν δελτίου τύπου σας ενημερώνουμε ότι το Σωματείο Εθελοντών του «Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας» διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά τη δράση «Γίνε Νονός 3». Η παραπάνω δράση  συγκέντρωσε τα δύο προηγούμενα χρόνια την ευρεία ανταπόκριση των δωρητών, ώστε να είναι πλέον μία από τις πιο αγαπημένες δράσεις του «Τοίχου» και να συγκεντρώνει συμμετοχές κι από άλλες πόλεις της Ελλάδας. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι την προηγούμενη χρονιά συνολικά 179 παιδιά του Νομού μας παρέλαβαν το  δώρο της επιλογής τους από τους «νονούς» τους.Η δράση «Γίνε Νονός» πραγματοποιείται και  φέτος σε στενή συνεργασία με τις πέντε Κοινωνικές Υπηρεσίες του Νομού μας (Δράμας,  Δοξάτου,  K. Νευροκοπίου, Παρανεστίου και Προσοτσάνης), με στόχο να συνταχθούν οι λίστες δώρων των παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη. Κάθε παιδί εκφράζει την επιθυμία του για ένα πιθανό δώρο του Πάσχα και στη συνέχεια οι «νονοί» καλοσύνης επικοινωνούν με τον  «Τοίχο» και δηλώνουν ενδιαφέρον συμμετοχής. Οι υποψήφιοι «νονοί» αγοράζουν  ένα  διαθέσιμο δώρο από τη λίστα συνοδεύοντάς το με ένα μήνυμα αγάπης για τον μικρό παραλήπτη και το παραδίδουν στους εθελοντές του «Τοίχου». Οι εθελοντές σε συνεργασία με τις κοινωνικές υπηρεσίες φροντίζουν κάθε παιδί να παραλάβει εγκαίρως το δώρο που επιθυμεί από τους «αόρατους» «νονούς» του και να διατηρηθεί η ανωνυμία και των δύο πλευρών.

Οι δωρητές που επιθυμούν να γίνουν «νονοί» καλοσύνης, μπορούν να  επικοινωνήσουν για πληροφορίες σχετικά με  τη δράση, την επιλογή του δώρου και τον τόπο παράδοσής του, στα τηλέφωνα του «Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας»: 6945233637 & 6981322003, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:   thewallofkindnessdrama@gmail.com ή μέσω μηνύματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:Facebook:@toixoskalosynhsdrama,  
Instagram: @toixoskalosynhs_drama.

Η δράση θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 25 Απριλίου 2021 (Κυριακή των Βαΐων).


Για μας η ιδέα αυτής της δράσης ξεκίνησε με το όνειρο να λαμβάνει κάθε παιδί το δώρο που πραγματικά επιθυμεί από τον «αόρατο νονό» του, που με γνώμονα την ανιδιοτελή αγάπη θέλει να του το προσφέρει. Οι εθελοντές του «Τοίχου» φροντίζουμε πάντα να διατηρείται η ανωνυμία και των δύο πλευρών (παιδιών και νονών), αφού αυτό αποτελεί μία από τις βασικές Αρχές της εθελοντικής μας ομάδας.

Σας ευχαριστούμε θερμά εκ ων προτέρων όλους εσάς που ενδιαφέρεστε  να γίνετε «νονοί» ενός παιδιού που το έχει πραγματικά ανάγκη και που δείχνετε τη διάθεση να μοιράσετε στοργή, αγάπη, καλοσύνη και χαμόγελα.

Ευχαριστούμε, επίσης,  ολόθερμα  και τις πέντε Κοινωνικές Υπηρεσίες του Νομού μας για την άψογη συνεργασία.

Με εκτίμηση,
Το Σωματείο Εθελοντών του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας


Δεν υπάρχουν σχόλια