GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μόνο στο ΟΡΕΝ: Ο μάρτυρας που οδήγησε στη σύλληψη του 30χρονου – «Είδα ένα μπούγιο, λέω πάει ο αστυνομικός τον σκοτώσανε»

  Τρεις ημέρες μετά τα σοβαρά επεισόδια στη Νέα Σμύρνη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ μίλησε αποκλειστικά ο μάρτυρας, που με την κ...

 


Τρεις ημέρες μετά τα σοβαρά επεισόδια στη Νέα Σμύρνη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ μίλησε αποκλειστικά ο μάρτυρας, που με την κατάθεσή του οδήγησε στη σύλληψη του 30χρονου, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας του αστυνομικού.
Ο μάρτυρας περιγράφει τη στιγμή της επίθεσης ενώ αποκαλύπτει και τον διάλογο που είχε με τον 30χρονο συλληφθέντα. Όπως λέει: «Φοράνε κουκούλες και φεύγουν όλοι μαζί. Και τον ρίχνουν κάτω και ρίχνουν κλωτσιές και μπουνιές», ενώ στην ερώτηση αν είδε τον 30χρονο να ρίχνει κάτω τον αστυνομικό, απαντά: «Ναι, αυτός φορά ένα χακί μπουφάν με μία στάμπα από πίσω και ο φίλος του φορά ένα άσπρο μπουφάν. Είδα ένα μπούγιο, λέω πάει ο αστυνομικός, τον σκοτώσανε». Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ μίλησε, επίσης, ο πατέρας του 29χρονου αστυνομικού, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είχαμε το Θεό βοηθό. Ευτυχώς δεν είχαμε χειρότερα».
 
Δείτε εδώ αναλυτικά όλο το ρεπορτάζ:
https://www.youtube.com/watch?v=qu5cQ4_e3y4&ab_channel=OPEN


Δεν υπάρχουν σχόλια