GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΜΕ… ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ… SMS ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΟΙ… ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ «ΒΑΝΔΑΛΙΣΑΝΕ!!!

Τα είδατε, τα διαβάσατε ή τα μάθατε φαντάζομαι…


Τα είδατε, τα διαβάσατε ή τα μάθατε φαντάζομαι…Ότι, σε βανδαλισμούς προχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης στις 16:30 μια ομάδα, κουκουλοφόρων αναρχικών, αναγράφοντας συνθήματα υπέρ του Κουφοντίνα και πετώντας κόκκινη μπογιά στο δημαρχείο, στα  δικαστήρια, στο ψηλό μας το ρολόι κλπ.

Και προσέξτε την λεπτομέρεια.
-Όλα αυτά έγιναν ΜΕΣΗΜΕΡΙ Τετάρτης στις 16:30 στο κέντρο της πόλης!! Και μπροστά στα μάτια δεκάδων πολιτών κι όχι… ΝΥΧΤΑ ή… μεσάνυχτα και μάλιστα υπάλληλος του Δήμου ενημέρωσε και την αστυνομία!

Κουκουλοφόροι πήγανε, βάψανε και… γράψανε στους τοίχους με την άνεσή  τους και με τον ίδιο τρόπο φύγανε (σ.σ. Που σημαίνει ότι σπατάλησαν και αρκετό χρόνο για τις «εργασίες» τους…).
Και το ερώτημα των πολιτών.

-Και η αστυνομία που ήτανε εκείνη την ώρα; Γιατί όλα αυτά δεν έγιναν μέσα σε δυο και τρία λεπτά…!  

Χώρια που το ίδιο ακριβώς έγινε 1-2 μέρες νωρίτερα με μπογιές και συνθήματα και στο Γραφείο Πολιτικών Υποθέσεων Ξάνθης που όπως είναι γνωστό, βρίσκεται στο στόχαστρο του… Τουρκικού Προξενείου!!! Οπότε και λογικά η αστυνομία όφειλε να πάρει μέτρα…

Και απλά ερωτώ κι εγώ με αφέλεια…
Καλά η αστυνομία που βρίσκονταν εκείνη την ώρα; Και αναφέρομαι στην αστυνομία που κυκλοφορεί συνεχώς στους δρόμους και σταματάει ή βρίσκεται σε κεντρικά σημεία, σταματώντας πολίτες που δεν έχουν στείλει SMS ή δεν έχουν βεβαίωση επιβάλλοντας τα γνωστά πρόστιμα των 300 και 150 ευρώ;!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια