GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Eurovision 2021: Στις 10 Μαρτίου θα ακούσουμε το «Last Dance» από την Εβρίτισσα Στεφανία Λυμπερακάκη

Η Στεφανία Λυμπερακάκη ανακοίνωσε, μιλώντας σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων, πως το τραγούδι «Last Dance» θα κυκλοφορήσει στις 10 Μαρτίου και θα...


Η Στεφανία Λυμπερακάκη ανακοίνωσε, μιλώντας σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων, πως το τραγούδι «Last Dance» θα κυκλοφορήσει στις 10 Μαρτίου και θα αποτελέσει τη συμμετοχή της Ελλάδας στον διαγωνισμό της Eurovision 2021.Χαρακτηριστικά, η νεαρή τραγουδίστρια δήλωσε:

 «Το τραγούδι είναι χορευτικό, έχει vibes από την Dua Lipa».
Υπενθυμίζεται πως το τραγούδι με τίτλο «Last Dance» σε ερμηνεία της Stefania είναι μια σύνθεση των Δημήτρη Κοντόπουλου και Arcade, σε στίχους της Sharon Vaughn, ενώ την καλλιτεχνική εμφάνιση υπογράφει ο χορογράφος Φωκάς Ευαγγελινός.

Επίσης, έχουν αρχίσει τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ που θα συνοδεύσει το τραγούδι υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Κώστα Καρύδη, του ανθρώπου που είχε οπτικοποιήσει και το κομμάτι με τίτλο «Superg!rl» και θα εκπροσωπούσε την Ελλάδα στον περσινό διαγωνισμό εάν εκείνος δεν ματαιωνόταν εξαιτίας της πανδημίας.

Από την πλευρά του, ο Καρύδης είπε πως κατά κύριο λόγο το βίντεο κλιπ έχει γυριστεί με τη μέθοδο του green screen και θα έχει πολλά εφέ, ενώ δεν λείπουν και τα εξωτερικά γυρίσματα, όπως στον Ιππικό Όμιλο Αθηνών και στο ξενοδοχείο Hilton.

Επισημάνθηκε, δε, πως το βίντεο κλιπ δεν θα έχει άμεση σύνδεση με τη σκηνική εμφάνιση της ελληνικής συμμετοχής.

Στο σενάριο του βίντεο κλιπ, η Stefania παρουσιάζεται ως μια σέξι και δυναμική diva με ονειρική διάθεση.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision 2021 θα πραγματοποιηθεί στις 18, 20 και 22 Μαΐου στο Ρότερνταμ, με την Ελλάδα να συμμετέχει στον β’ ημιτελικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια