GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΚΑΙ ΠΩΣ «ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ» Ο ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΕΠΙ ΛΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Συνταραχτικές αποκαλύψεις έκανε ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος για το θέμα του Δημοτικού κολυμβητηρίου Ξάνθης, αποκαλύπτον...


Συνταραχτικές αποκαλύψεις έκανε ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος για το θέμα του Δημοτικού κολυμβητηρίου Ξάνθης, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι «λειτουργούσε μέχρι και το 2017 –δηλαδή και με αντιδήμαρχο αθλητισμού την εποχή που ήθελε να βάλει το «περίφημο» διαχωριστικό- χωρίς άδεια λειτουργίας!!!Αποκάλυψε λοιπόν με την χθεσινή καταγγελία του ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης απευθυνόμενος στους Δήμαρχο Τσέπελη, Ζερενίδη και Φανουράκη τα παρακάτω:

«Είστε ήδη 1,5 χρόνο στην εξουσία του Δήμου και δεν κάνατε τίποτα για το Κολυμβητήριο!!!

Ο σημερινός αρχηγός σας, κάποτε «το έκλεισε» εξαιτίας αστοχίας των φρεατίων αναρρόφησης στον πυθμένα της κύριας πισίνας και των σωλήνων σύνδεσης με το δίκτυο αναρρόφησης.

Το Κολυμβητήριο που μέχρι το 2017, δεν είχε Νομιμοποίηση κτιρίου και Άδεια Λειτουργίας.

Για το Κολυμβητήριο, που αφού πρώτα εξασφαλίσαμε τα παραπάνω, δημοπρατήσαμε και συμβασιοποιήσαμε έργο βελτίωσης και αποκατάστασης του κτιρίου και των δικτύων μεταφοράς ύδατος της κολυμβητικής δεξαμενής, σύμφωνα με τις εγκρίσεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού».

-Και το δικό μας ερώτημα….


Κα αφού δεν είχε άδεια λειτουργίας το κολυμβητήριο, πως ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ κύριοι Εισαγγελείς την περίοδο που Αντιδήμαρχος Αθλητισμού ήταν ο Φανουράκης με αντ’ αυτού αντιδήμαρχο μάλιστα την περίοδο εκείνη τον Δημήτρη Μπένη; (2011-2014)

(σ.σ. Φαίνεται πως η υπόθεση Κολυμβητήριο πάντως τώρα αρχίζει… με τον πρώην Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο μάλλον να περίμενε την… κατάλληλη στιγμή και να μιλάει ήδη για την πρώτη δικαίωση…)

Δεν υπάρχουν σχόλια