GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σε αναμονή οι ηλεκτρολόγοι της Ροδόπης μέχρι να περάσει η «μπόρα» του κορονοϊού

  Ηλεκτρολόγος 40 χρόνια ο Κυριάκος Δραγουμάνης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων της Ροδόπης. Σήμερα, όπως λέει, ζει την πιο δύσκολη π...

 

Ηλεκτρολόγος 40 χρόνια ο Κυριάκος Δραγουμάνης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων της Ροδόπης. Σήμερα, όπως λέει, ζει την πιο δύσκολη περίοδο στην επαγγελματική του καριέρα. Από τότε που «ξέσπασε» η Πανδημία του νέου κορονοϊου όλα άλλαξαν.

«Δύσκολα ανοίγουν την πόρτα πια για να μπούμε σπίτι τους, το κάνουν μόνο όταν δεν γίνεται διαφορετικά και είναι μεγάλη η ανάγκη» δήλωσε στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες» και πρόσθεσε πως όλοι οι συνάδελφοι του παλεύουν για να μπορέσουν να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους. «Είναι πολύ δύσκολή η κατάσταση» λέει ξανά. Όχι άδικα, το 80% των καλύτερων πελατών τους την περίοδο προ του κορονοϊου ήταν οι επαγγελματίες της εστίασης. Με την εστίαση κλειστή οι δουλειές μειώθηκαν. «Οι ανακαινίσεις έχουν επίσης σταματήσει και όλα είναι σε αναμονή» σημειώνει.

Από την 12η Ιανουαρίου και μετά, λόγω των ζημιών που προκάλεσαν οι έντονες βροχοπτώσεις, τους καλούν πιο συχνά για βλάβες που έχουν προκύψει στα σπίτια. «Μας καλούν με φόβο κι αυτό όταν είναι απαραίτητο» σημείωσε προσθέτοντας « Μέχρι το Νοέμβριο υπήρχε κίνηση, υπήρχε δουλειά, καθώς γινόταν ανακαινίσεις. Στη συνέχεια «νέκρωσαν» τα πάντα».

38 ηλεκτρολόγοι ενώνουν δυνάμεις κι αγωνίες…

Στο Σύνδεσμο Ηλεκτρολόγων της Ροδόπης ενώνουν δυνάμεις και αγωνίες 38 ηλεκτρολόγοι. «Γύρω από εμάς ζουν άλλοι εκατό επαγγελματίες» προσθέτει ο πρόεδρος. «Οι τελευταίες κακοκαιρίες προκάλεσαν πολλές βλάβες. Ο κεραυνός δεν λογαριάζει, μπαίνει παντού και προκαλεί ζημιές» σημείωσε λέγοντας: «Όπως ο κορονοϊος κι αυτός δεν λογαριάζει ούτε ηλικίες, ούτε τίποτα. Είναι σαν να έχουμε πόλεμο. Δύσκολη κατάσταση». Τέλος, προέτρεψε τους συναδέλφους του να έχουν υπομονή «μέχρι να περάσει η «μπόρα»».

Φώτο:Κυριάκος Δραγουμάνης ρεπορτάζ-κείμενο-φωτογραφία: Μαρία Νικολάου



 

Δεν υπάρχουν σχόλια