GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Δια περιφοράς η συνεδρίαση του ΔΣ της ΔΕΥΑΞ

  Την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου και ώρα έναρξης 09.00 και λήξης 12.00 θα συνεδριάσει το ΔΣ της ΔΕΥΑΞ δια περιφοράς με τα παρακάτω θέματα.

 


Την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου και ώρα έναρξης 09.00 και λήξης 12.00 θα συνεδριάσει το ΔΣ της ΔΕΥΑΞ δια περιφοράς με τα παρακάτω θέματα.
  1. 2η Αναμόρφωση του Προϋπολογισμού έτους 2021.
  2. Επιθεώρηση και Γενική Ετήσια Συντήρηση Μηχανολογικού Εξοπλισμού ΜΥΗΣ Ξεριά.
  3. Έγκριση Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος σύνταξης οικονομικών καταστάσεων έτους 2020, καταστάσεων ταμειακών ροών έτους 2021 και φορολογικής δήλωσης έτους 2020.
  4. Έγκριση μελέτης και τευχών δημοπράτησης για την «Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού του έργου WRESTLE- Joint Water REsources management System for Longterm Efficiency, του προγράμματος Συνεργασίας INTERREG V-A Ελλάδα – Βουλγαρία 2014-2020».
  5. Έγκριση συγκρότησης Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης για την «Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού του έργου WRESTLE- Joint Water REsources management System for Longterm Efficiency, του προγράμματος Συνεργασίας INTERREG V-A Ελλάδα – Βουλγαρία 2014-2020».
  6. Έγκριση συγκρότησης Επιτροπής Παρακολούθησης και Παραλαβής για την «Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού του έργου WRESTLE- Joint Water REsources management System for Longterm Efficiency, του προγράμματος Συνεργασίας INTERREG V-A Ελλάδα – Βουλγαρία 2014-2020» με το Ν.4412/2016.
  7. Έγκριση προμήθειας γραμματοσήμων από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία Α.Ε.
  8. Έγκριση μελέτης και τευχών δημοπράτησης για την προμήθεια με τίτλο «Ενεργειακή Αναβάθμιση Γεωτρήσεων και Αντλιοστασίων Ύδρευσης και Αποχέτευσης της Δ.Ε.Υ.Α. Ξάνθης» προϋπολογισμού 4.657.077,00€ πλέον Φ.Π.Α.
  9. Έγκριση 1ου Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης του Συνοπτικού Διαγωνισμού «Προμήθεια ειδών ένδυσης και υπόδησης έτους 2021».
  10. Έγκριση 1ου Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης του Συνοπτικού Διαγωνισμού «Προμήθεια αδρανών υλικών, σκυροδέματος, οικοδομικών υλικών και χρωμάτων μονωτικών & παρεμφερών ειδών έτους 2021».
  11. Έγκριση 3ου Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης του Συνοπτικού Διαγωνισμού παροχής υπηρεσιών «Καθαρισμός των κτιρίων της επιχείρησης έτους 2021-2022» και έγκριση κατακύρωσης.
  12. Τροποποίηση της 8/2021 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου «Αποδοχή χρηματοδότησης, Ορισμός Υπεύθυνου Λογαριασμού και Εισηγητή Εκκαθάρισης του προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας Interreg V-A «Ελλάδα – Βουλγαρία 2014-2020» για την υλοποίηση του έργου με τίτλο «Joint Water REsources management System for Longterm Efficiency» (Σύστημα Διαχείρισης Υδάτινων Πόρων για Μακροπρόθεσμη Βιωσιμότητα)».
  13. Έγκριση πρακτικού προμήθειας λογισμικών προγραμμάτων.
  14. Έγκριση ανάθεσης αναβάθμισης του προγράμματος καταναλωτών.
  15. Έγκριση εκτέλεσης δι’ αυτεπιστασίας του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΙΚΙΣΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΧΛΩΡΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ».
  16. Έγκριση εκτέλεσης δι’ αυτεπιστασίας του έργου «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΕ ΒΑΝΟΣΤΑΣΙΑ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΟΙΚΙΣΜΩΝ Δ.Δ. ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ».
  17. Έγκριση εκτέλεσης δι’ αυτεπιστασίας του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΙΣΟΔΟΥ Β.Κ. ΞΑΝΘΗΣ».
  18. Έγκριση τροποποίησης του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2021.
  19. Έγκριση σύναψης σύμβασης παροχής υπηρεσιών υποστήριξης του τηλεφωνικού κέντρου, καταγραφής ιστορικού κλήσεων βλαβών και διασύνδεσης του με το CITIBILL.
  20. Ανάθεση διαχείρισης και πώλησης της Εγγυήσεως Προελεύσεως του ΑΗΣ Ξεριά.
  21. Ανάθεση προμηθειών και υπηρεσιών μετά από εκδήλωση ενδιαφέροντος διαφόρων επαγγελματιών για την προμήθεια υλικών και παροχή υπηρεσιών στα όρια της απευθείας ανάθεσης για το έτος 2021.
  22. Ορισμός Υπεύθυνου Λογαριασμού και Εισηγητή Εκκαθάρισης των έργων που είναι ενταγμένα στο ΕΣΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια