GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ ΞΑΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Σήμερα Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021 οι «Φίλοι της Σημαίας Ξάνθης», με τη βοήθεια των φίλων που ανταποκρίθηκαν στην από τις 17 Φεβρουαρίου αν...

Σήμερα Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021 οι «Φίλοι της Σημαίας Ξάνθης», με τη βοήθεια των φίλων που ανταποκρίθηκαν στην από τις 17 Φεβρουαρίου ανακοίνωσή τους για βοήθεια στην επισκευή και επανατοποθέτηση του ιστού και της σημαίας στο Ύψωμα ΑΥΓΟ, που είχαν καταστραφεί από τη θεομηνία της 8ης Φεβρουαρίου (ο ιστός κόπηκε στα δύο) προέβησαν στην αποκατάστασή τους.

Συγκεκριμένα συμμετείχαν μέλη από τους ¨Πεζοπόρους Ξάνθης¨, την ¨Καθαρή Ξάνθη¨, τον Σύλλογο ¨Τραντέλλενες¨, το Αθλητικό Σωματείο ¨Σπάρτακος¨, 10 μαθητές του Εκκλησιαστικού Λυκείου Ξάνθης, μέλη της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ξάνθης και πολλοί ανώνυμοι φίλοι Ξανθιώτες πάνω από 50 άτομα.

Όλοι αυτοί που θέλουν να βλέπουν τη γαλανόλευκη να κυματίζει πάνω από την Ξάνθη (όλους φίλους της Σημαίας τους θεωρούμε), βοήθησαν συντονισμένα στην επίτευξη του σκοπού αυτού, άλλοι προσφέροντας ανιδιοτελώς τα υλικά, άλλοι την εργασία κατασκευής, άλλοι προσφέρθηκαν με τη σωματική τους καταπόνηση να τα μεταφέρουν και άλλοι να βοηθήσουν στην ανύψωση του ιστού.

Μετά την έπαρση της σημαίας ο Εθνικός μας Ύμνος αντήχησε στα βουνά της Ροδόπης, ψαλλόμενος από τα χείλη 50 και πλέον παρισταμένων Φίλων της Σημαίας

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους.
Φίλοι της Σημαίας Ξάνθη




 

Δεν υπάρχουν σχόλια