GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Απείχανε και από τη χθεσινή δια περιφοράς συνεδρίαση της ΔΕΥΑΞ οι Μαρίνος Σδρέβανος, Ελισσάβετ Παυλίδου και Ελένη Χατζηγεωργίου –Τι αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωσή τους

  Απείχανε και από τη χθεσινή δια περιφοράς συνεδρίαση της ΔΕΥΑΞ τα μέλη Μαρίνος Σδρέβανος, Ελισσάβετ Παυλίδου και Ελένη Χατζηγεωργίου.

 

Απείχανε και από τη χθεσινή δια περιφοράς συνεδρίαση της ΔΕΥΑΞ τα μέλη Μαρίνος Σδρέβανος, Ελισσάβετ Παυλίδου και Ελένη Χατζηγεωργίου.

Σε κοινή τους ανακοίνωσή τους προς τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη, τονίζουν ότι έχουνε εκφράσει, επανειλημμένα, τις ενστάσεις τους για τον τρόπο συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης και προτείνουν την πραγματοποίηση των συνεδριάσεων με τηλεδιάσκεψη, όπως άλλωστε προβλέπεται από την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της 20-3-2020, αναφέροντας αναλυτικά τα παρακάτω:

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


ΠΡΟΣ: ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΞΑΝΘΗΣ
Πρόεδρο Δ.Σ


Κύριε Πρόεδρε

Σας έχουμε εκφράσει, επανειλημμένα, τις ενστάσεις μας για τον τρόπο συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης και σας προτείναμε την πραγματοποίηση των συνεδριάσεων με τηλεδιάσκεψη, όπως άλλωστε προβλέπεται από την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της 20-3-2020. Παρά ταύτα, με την αριθμό πρωτ. 770/22-2-2021 πρόσκλησή σας, καλούνται τα μέλη του Δ.Σ., για άλλη μία φορά, να συμμετάσχουν στην δια περιφοράς συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 26-2-2021, στερώντας, με τον τρόπο αυτό, την δυνατότητα παροχής, απαντήσεων σε ερωτήματα και διευκρινίσεων, από τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες, που προκύπτουν, δυστυχώς, από τις ελλιπέστατες εισηγήσεις των περισσότερων θεμάτων που δεν μπορούν να απαντηθούν, παρά μόνο δια ζώσης.

Από τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης προκύπτουν τα παρακάτω:
Πρώτον ότι, ο Προϋπολογισμός, αλλά και το Τεχνικό Πρόγραμμα, τα οποία καταρτίσατε και εγκρίνατε για το έτος 2021, συντάχθηκαν πρόχειρα, χωρίς προγραμματισμό και χωρίς να ληφθούν υπόψη οι πραγματικές ανάγκες της Επιχείρησης, αφού είστε αναγκασμένοι, από τον δεύτερο μόλις μήνα του έτους, να προβείτε σε αναμόρφωση του Π/Υ, ενίσχυση κάποιων Κωδικών (προμήθεια λογισμικών συστημάτων κ.λπ.), δημιουργία νέων, αλλά και τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος.

Δεύτερον ότι, μετά τις αναθέσεις σύνταξης μελετών έργων, αλλά και την σύνταξη των φακέλων για την υποβολή έργων προς ένταξη σε χρηματοδοτικά προγράμματα, ενώ στην επιχείρηση λειτουργεί τμήμα μελετών, στελεχωμένο με πέντε μηχανικούς, αναθέτετε την σύνταξη της φορολογικής δήλωσης σε εξωτερικό συνεργάτη, ενώ στην επιχείρηση υπηρετεί οικονομολόγος, σε διευθυντική μάλιστα θέση.

Επειδή δεν επιθυμούμε να συμμετέχουμε, έστω και με την απλή παρουσία μας, μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σε διαδικασίες και αποφάσεις, οι οποίες, υποβαθμίζουν τον θεσμικό μας ρόλο, δεν συμμετέχουμε στην συνεδρίαση της 26ης Φεβρουάριου 2021 και παρακαλούμε η παρούσα να καταχωρηθεί στις αποφάσεις που θα ληφθούν, ως αιτιολόγηση της μη συμμετοχής των μελών Σδρέβανου Μαρίνου και Παυλίδου Ελισάβετ.

Ξάνθη, 25 Φεβρουαρίου 2021
ΣΔΡΕΒΑΝΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ Μέλος
ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ Δημοτική Σύμβουλος  και Μέλος
ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΛΕΝΗ Μέλος

Δεν υπάρχουν σχόλια