GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Μεγαλύτερο χώρο ζητά ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Έβρου «Συνεχίζω»

    Με τη βοήθεια του διαδικτύου έκοψαν τη βασιλόπιτά τους για το 2021 τα μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Έβρου «Συνεχίζω» καθώς ...

 

 

Με τη βοήθεια του διαδικτύου έκοψαν τη βασιλόπιτά τους για το 2021 τα μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Έβρου «Συνεχίζω» καθώς η πανδημία του κορωνοϊού απαγορεύει τον συγχρωτισμό – πόσο μάλλον όταν πρόκειται και για ανθρώπους που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες όπως είναι οι περισσότεροι καρκινοπαθείς.

Στην διαδικτυακή εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος παρέστησαν μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης Άνθιμος, ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Ρούφος, οι καθηγητές κ.κ. Κακολύρης, Κουκουράκης και Κοτσιανίδης, μέλη του Συλλόγου, εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου και ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης.

Ο τελευταίος μάλιστα, πήρε και ένα συγκεκριμένο μήνυμα από την πρόεδρο του Συλλόγου Αναστασία Σπυρίδου η οποία των προσφώνησε «από τον στενάχωρο χώρο του γραφείου», όπως είπε συγκεκριμένα και ευχόμενη να πάρει το μήνυμα.

Στην αντιφώνηση του ο Δήμαρχος δήλωσε ότι πήρε το μήνυμα, ωστόσο επιφυλάχθηκε περαιτέρω σχολιασμού και έδωσε τις ευχές του.

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Έβρου Συνεχίζω λειτουργεί στην Αλεξανδρούπολη εδώ και 14 χρόνια.

*οι πληροφορίες αντλήθηκαν από το βίντεο της ζωντανής μετάδοσης που έκανε το e-evros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια