GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Φάνης Ουζουνίδης: “Δικαιωθήκαμε ΗΘΙΚΑ, θα δικαιωθούμε και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ”. Θα διεκδικήσουμε τα «σπασμένα»!!!

Δηλώσεις του νομικού συμβούλου της ΠΑΕ, Θεοφάνη Ουζουνίδη στον Γ.Μπούζο του METROPOLIS. Το φοβερό είναι ότι έρχεται μια απόφαση που μας υποβ...

Δηλώσεις του νομικού συμβούλου της ΠΑΕ, Θεοφάνη Ουζουνίδη στον Γ.Μπούζο του METROPOLIS. Το φοβερό είναι ότι έρχεται μια απόφαση που μας υποβιβάζει και εν συνεχεία σε δεύτερο βαθμό μας δικαιώνει. Τι κάνουμε τώρα;

«Μας κοινοποιήθηκε από την ΕΠΟ το αποτέλεσμα. Έχουμε ήδη κοινωνοί της απόφασης. Αναιρεί την προγενέστερη απόφαση. Είναι ένα ζήτημα για εμάς πλέον να δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε. Το νομικό story έχει να κάνει με την ΜΗ παράσταση της ΠΑΕ Ξάνθη στο CAS από την παρελθούσα διοίκηση, οπότε έχουμε το παράδοξο να ΜΗΝ αφορά εμάς άμεσα ενώ στην ουσία αφορά…ΚΑΙ εμάς.

Πρέπει να διαβάσω τις 106 σελίδες του πορίσματος της απόφασης ώστε να δούμε ΤΙ μπορούμε να κυνηγήσουμε. Το δεδομένο είναι ότι ΔΕΝ υπάρχει πολυιδιοκτησία. Είχα εμπιστοσύνη στον πρόεδρο της Εφέσεων. Νομικής ακολουθίας των πραγμάτων, σίγουρα γεννάται πλέον ερώτημα αξιώσεων της ΠΑΕ σε βάρος οποιουδήποτε υπευθύνου , δυστυχώς ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ της ομάδας στην Σούπερ Λίγκα 1. Θα απαιτήσουμε την νομική και οικονομική μας δικαίωση.

Η αντανάκλαση ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι ΝΟΜΙΚΑ ΑΝΕΦΙΚΤΗ , είναι ΜΟΝΟ ΗΘΙΚΗ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ η αποκατάσταση, ΔΕΝ μπορεί να κάνει κάτι διαφορετικό. Υπάρχει μια αξιολόγηση για το ΠΟΙΟΣ είναι ο υπεύθυνος όλης αυτής της ιστορίας και θα κυνηγήσουμε την ηθική, νομική και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ μας αποκατάσταση ως Ξάνθη. Θα ήταν άδικο να μείνει ένα στίγμα στο διηνεκές.

Η ΗΘΙΚΗ έχει επέλθει ήδη. Έρχεται η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ , ΑΥΤΗ είναι η θέση μας και αποτελεί κοινή νομική λογική. Η ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΖΗΜΙΑΣ στην SUPER LEAGUE 2 είναι τεράστια. Θα διεκδικήσουμε τα “σπασμένα” . Υπάρχει μια πράξη παράνομη ή άδικη που να μην έχει ΠΡΑΞΑΝΤΑ. Το ποιοι ενεπλάκησαν στην υπόθεση αυτή είναι γνωστό. Ας μην μπούμε σε ειδικότερα ζητήματα τώρα ,θα τα δείτε στην πορεία».


Δεν υπάρχουν σχόλια