GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μπράβο Χρήστο Τυρμπάκη!

  Είσαι λεβεντιά! Με τη στάση σου δεν υπερασπίστηκες μόνο το Φυλάκιο αλλά και την τιμή του αυτοδιοικητικού και πολιτικού κόσμου της περιοχής!

 

Είσαι λεβεντιά! Με τη στάση σου δεν υπερασπίστηκες μόνο το Φυλάκιο αλλά και την τιμή του αυτοδιοικητικού και πολιτικού κόσμου της περιοχής!

Πολλά μπράβο στον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Φυλακίου Ορεστιάδας Χρήστο Τυρμπάκη που με τη στάση του όχι μόνο υπερασπίστηκε τη γενέτειρα του και τους κατοίκους της αλλά και την τιμή του αυτοδιοικητικού και πολιτικού κόσμου της Ορεστιάδας και του Έβρου! Η σθεναρή, αποφασιστική και δυναμική στάση του εκνεύρισε τόσο πολύ τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη, που αν είναι δυνατόν, έφτασε να τον απειλήσει, λέγοντας του ότι όχι μόνο θα προχωρήσει το έργο της επέκτασης του ΚΥΤ Φυλακίου αλλά και πως θα φέρει και 10.000 πρόσφυγες! 

Ο Νότης Μηταράκης με τη σημερινή επίσκεψη και τίποτα να μην έβγαζε ως πολιτικό-διαχειριστικό και επικοινωνιακό κέρδος, θα ήταν κερδισμένος και μόνο που δεν θα χειροτέρευαν τα πράγματα! Χειρότερη διαχείριση πολιτικής κρίσης δεν θα μπορούσε να γίνει! Όχι απλά άλλαξε άρδην κλίμα και πέταξε με δική του ευθύνη έξι μήνες διαβούλευσης! 

Αντίθετα ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φυλακίου Χρήστος Τυρμπάκης κέρδισε κατά κράτος μια εξαιρετικά κρίσιμη μάχη. Ήταν μια παλικαρίσια και έντιμη στάση κι αυτό πρέπει να αξιολογηθεί και να εκτιμηθεί από όλους!
Μπράβο Χρήστο!

Σταύρος Παπαθανάκης



 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια