GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Τι ισχύει για την Θάσο που ανήκει στις “κόκκινες περιοχές” από σήμερα Σάββατο 20/02

  Στις “κόκκινες περιοχές” ανήκει πλέον το νησί της Θάσου μετά από την ανακοίνωση του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά.

 

Στις “κόκκινες περιοχές” ανήκει πλέον το νησί της Θάσου μετά από την ανακοίνωση του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά.

Πιο συγκεκριμένα από σήμερα Σάββατο 20/02 ισχύουν στο νησί τα εξής :

Υποχρεωτική χρήση μάσκας παντού, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
Παράλληλα, ισχύει η τηλεκπαίδευση για όλες τις βαθμίδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης εκτός των σχολείων ειδικής αγωγής.
Για τις μετακινήσεις με Ι.Χ. και ταξί, επιτρέπεται ο οδηγός και δύο επιβάτες.
Αναφορικά με τους χώρους λατρείας, επιτρέπεται η τέλεση λειτουργιών, λατρευτικών συνάξεων, ιεροπραξιών, μυστηρίων κ.α. χωρίς την παρουσία πιστών. Σε γάμους, βαφτίσεις, κηδείες, μνημόσυνα, επιτρέπονται έως εννέα άτομα.
Όσον αφορά στις αθλητικές δραστηριότητες, εξακολουθούν να ισχύουν τα υφιστάμενα μέτρα. Ενώ δεν υπάρχει κάποια διαφοροποίηση στα μέτρα που ισχύουν για τους αρχαιολογικούς χώρους, τις κινηματογραφικές προβολές, τα ζωντανά θεάματα και ακροάματα και τις λοιπές παραστατικές τέχνες, τα συνέδρια και τις εκθέσεις, καθώς και τις πρόβες και τα τηλεοπτικά και κινηματογραφικά γυρίσματα και ηχογραφήσεις.
Ανοιχτά παραμένουν καθαριστήρια, πρατήρια υγρών καυσίμων, ΚΤΕΟ και συνεργία οχημάτων. Επίσης λειτουργούν τα φαρμακεία, τα καταστήματα τροφίμων, τα Pet Shops, οι επιχειρήσεις τηλεπικοινωνιών, αποκλειστικά για την επισκευή, την εξόφληση λογαριασμών και την ανανέωση υπολοίπων.
Με ραντεβού θα γίνεται η εξυπηρέτηση πολιτών στα καταστήματα οπτικών /ακουστικών βαρηκοΐας. Αντίστοιχα, κατόπιν ραντεβού θα γίνεται η εξυπηρέτηση και στα καταστήματα πώλησης περουκών και ποστίς. Κανονικά θα λειτουργεί κάθε επιχείρηση λιανικής πώληση με τη μέθοδο e-shop.

Δεν υπάρχουν σχόλια