GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΑΟ ΞΑΝΘΗ – ΟΦΙ 2-1

  Επέστρεψε στις επιτυχίες ο ΑΟ Ξάνθη το απόγευμα της Κυριακής (21/2), καθώς επικράτησε με 2-1 επί του ΟΦ Ιεράπετρας στα πλαίσια της 10ης ...

 

Επέστρεψε στις επιτυχίες ο ΑΟ Ξάνθη το απόγευμα της Κυριακής (21/2), καθώς επικράτησε με 2-1 επί του ΟΦ Ιεράπετρας στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής της SL2. Η ξανθιώτικη ομάδα σημείωσε την τέταρτη νίκη της που ήταν η 3η εντός έδρας, σημειώνοντας τα γκολ που έκριναν την αναμέτρηση του Xanthi FC Arena με τους Σιατραβάνη (26′) και Τάτο (84′), ενώ είχε ισοφαρίσει προσωρινά με πέναλτι στο 41′ ο Βιογιατζής.

Οι παίκτες του Τόνι Πόποβιτς που έπαιζαν με 10 παίκτες από το 77′ λόγω αποβολής του Έμπερτ, έχουν 15 βαθμούς μετά από 9 αγώνες κι ενώ υπάρχει και το εξ αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με τη Δόξα Δράμας. Επόμενος αντίπαλος για τον ΑΟ Ξάνθη, η Παναχαϊκή εκτός έδρας, την Κυριακή (28/2).

Στο 26′ μετά από σέντρα του Πέτροβιτς από δεξιά και πάσα από το δεύτερο δοκάρι, ο Σιατραβάνης με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 41′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι που το εκτέλεσε εύστοχα ο Βογιατζής κάνοντας το 1-1. Στο 46′ ο Πέτροβιτς δέχθηκε σπρώξιμο χωρίς να καταλογιστεί παράβαση, ενώ στο 47′ ο Τάτος έκανε ατομική ενέργεια, πάσαρε στον Σχρόιεν που πέρασε και τον τερματοφύλακα και το σουτ του από πλάγια αποκρούστηκε από αμυνόμενο λίγο πριν τη γραμμή τέρματος. Στο 80′ την κεφαλιά του Βέρκερ μετά το κόρνερ του Τάτου μπλόκαρε ο Αθανασόπουλος. Στο 82′ το σουτ του Μυστακίδη μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Στο 84′ ο Τάτος με εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Περικλής Παρχαρίδης της ΕΠΣ Δράμας, με α’ βοηθό τον Αχιλλέα Αναστασιάδη (ΕΠΣ Σερρών), β’ βοηθό τον Χρήστο Κορωνα (ΕΠΣ Πειραιά) ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Παναγιώτης Τσιάρας (ΕΠΣ Καβάλας).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Tony Popovic): Ίτσο, Πέτροβιτς, Βέρκερ, Παπάζογλου (9′ λ.τρ. Τζούρμαν), Γκαρσία, Μπριλάντε, Έμπερτ, Τάτος (87′ Βόλτερς), Σιατραβάνης (86′ Θυμιάνης), Σχρόιεν (64′ Ντίνας), Καπνίδης (64′ Μυστακίδης).

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Τίμος Καβακάς): Αθανασόπουλος, Χιντζίδης (72′ Αρναούτογλου), Χατζητερζόγλου, Μασουέρο, Λεμονής (26′ λ.τρ. Πριόνας), Τεγούσης, Βογιατζής, Γκίνη, Μπαράτα, Ντάλα Κόστα (62′ Αποστολίδης), Κούστα.


Δεν υπάρχουν σχόλια