GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΑΟ ΞΑΝΘΗ 1-0

  Στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής της SL2 ο ΑΟ Ξάνθης γνώρισε την ήττα με 1-0 το απόγευμα της Κυριακής (28/2) στην Πάτρα. Η Παναχαϊκή έφ...

 

Στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής της SL2 ο ΑΟ Ξάνθης γνώρισε την ήττα με 1-0 το απόγευμα της Κυριακής (28/2) στην Πάτρα. Η Παναχαϊκή έφτασε στο νικηφόρο αποτέλεσμα χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Ανάκογλου στο 8′. Ο ΑΟ Ξάνθης μετά την 3η φετινή του ήττα, παρέμεινε στους 15 βαθμούς στον σχετικό πίνακα έχοντας κι ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό με την Δόξα Δράμας για την εξ αναβολής 3η αγωνιστική. Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα μας, την ερχόμενη Τετάρτη (15:00, ERTSPORTS 2) στο Xanthi FC Arena με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας.

Στο 8′ ο Ανάκογλου με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-0 και στο 23′ το φάουλ του Μπάτροβιτς από καλή θέση πέρασε άουτ. Στο 24′ ο Τάτος εκτέλεσε φάουλ αλλά η κεφαλιά του Καπνίδη πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 30′ το σουτ του Βόλτερς από αριστερά δεν βρήκε στόχο. Στο 32′ το σουτ του Τάτου βρήκε σε ετοιμότητα τον Κολοβούρη. Στο 52′ το σουτ του Τάτου δεν βρήκε στόχο και στο 54′ η κεφαλιά του Θυμιάνη μετά το κόρνερ του Τάτου δεν απείλησε τον Κολοβούρη. Στο 62′ ο Βόλτερς έκανε το γύρισμα για τον Καπνίδη, αλλά η διπλή του προσπάθεια σταμάτησε στον τερματοφύλακα. Στο 64′ ο Αποστολόπουλος βρήκε τον Αραβίδη μέσα στην περιοχή που έκανε το σουτ για να αποκρούσει ο Ίτσο. Στο 68′ το σουτ του Τσαμούρη ήταν άστοχο και στο 77′ η σέντρα του Σιατραβάνη πέρασε ανεκμετάλλευτη. Στις καθυστερήσεις το φάουλ του Τάτου πέρασε άουτ.

Διαιτητές του αγώνα ήταν ο Ανδρέας Γκάμαρης (ΕΠΣ Αθηνών) με α’ βοηθό Γιάννη Καραλή (ΕΠΣ Ηλείας), β’ βοηθό τον Γιώργο Χριστοδούλου (ΕΠΣ Ημαθίας), ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Άγγελος Μπακογιάννης (ΕΠΣ Αθηνών).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Κολοβούρης, Πλιάτσικας, Πατάπης, Πάνος (74′ Σταμόπουλος), Αποστολόπουλος, Μουστακόπουλος (74′ Μασούρας), Μπρους, Γιούσης, Ανάκογλου (83′ Παπαδόπουλος), Μπάτροβιτς (60′ Τσερούτι), Αραβίδης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ:
Ίτσο, Πέτροβιτς, Γκαρσία (74′ Μικελτάτζε), Βέρκερ, Τσαμούρης, Μπριλάντε, Θυμιάνης (68′ Τεσίγια), Σιατραβάνης (89′ Τζούρμαν), Καπνίδης, Τάτος, Βόλτερς (74′ Ντίνας).


Δεν υπάρχουν σχόλια