GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Προμήθεια tablets από το Δήμο Ξάνθης – Μια πρόταση της Δημοτικής Παράταξης “Ξάνθη για όλους” που υλοποιήθηκε!

Ενημερωθήκαμε από τα τοπικά ΜΜΕ πως ο Δήμος Ξάνθης προχώρησε στην προμήθεια των πρώτων 45 tablets και συνδέσεων δικτύου και τα οποία παρέδ...


Ενημερωθήκαμε από τα τοπικά ΜΜΕ πως ο Δήμος Ξάνθης προχώρησε στην προμήθεια των πρώτων 45 tablets και συνδέσεων δικτύου και τα οποία παρέδωσε χθες στη Διευθύντρια Εκπαίδευσης ΠΕ Ξάνθης, προκειμένου να δοθούν σε μαθητές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που αδυνατούσαν να παρακολουθήσουν την εξ αποστάσεως εκπαίδευση.
ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΥΛΟΠΟΙΘΗΚΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΙΣ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020.

Ο Δήμος μας, έστω και με μεγάλη καθυστέρηση μιας και οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης λειτουργούν κανονικά από τις 8/1/2021, έδειξε την ύστατη ώρα την έμπρακτη στήριξη στους μαθητές που αδυνατούν να συμμετέχουν στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Εμείς, τιμώντας την ψήφο των συμπολιτών μας και το θεσμικό μας ρόλο θα συνεχίσουμε να συμμετέχουμε δημιουργικά, όσο αυτό μας επιτρέπεται, κάνοντας προτάσεις προς όφελος των δημοτών και της πόλης μας και κάνοντας πράξη την πεποίθησή μας πως όλοι μας, είτε συμμετέχουμε στη διοίκηση είτε όχι, οφείλουμε να συμβάλλουμε στην πρόοδο και στην εξέλιξη με δημιουργικές προτάσεις, με διαφάνεια και συνεργασία.  

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
‘’Ξάνθη για ΟΛΟΥΣ’’
 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια