GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[O τρόπος για να κρατήσεις τα μαχαίρια σου πάντα ακονισμένα]

  Με την πάροδο του χρόνου, τα μαχαίρια θα χάσουν το ακόνισμά τους. Οι παρακάτω συμβουλές θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις τα μαχαίρια σου κοφ...

 

Με την πάροδο του χρόνου, τα μαχαίρια θα χάσουν το ακόνισμά τους. Οι παρακάτω συμβουλές θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις τα μαχαίρια σου κοφτερά για περισσότερο.

Είναι πολύ σημαντικό να είναι τα μαχαίρια της κουζίνας κοφτερά γιατί έτσι η χρήση τους είναι σωστή και σε βοηθάνε στην διαδικασία της μαγειρικής σου. Πόσες φορές δεν έχει τύχει να προσπαθείς να κόψεις κάτι και να σπάνε τα νεύρα σου γιατί το μαχαίρι δεν κόβει; Πολλές φορές και το έχουμε πάθει όλοι μας.

Να χρησιμοποιείς την κατάλληλη βάση κοπής. Το είδος βάσης κοπής που χρησιμοποιείς μπορεί να βελτιώσει δραστικά τον χρόνο που το μαχαίρι σου διατηρεί την κόψη του. Η καλύτερη επιλογή για να διατηρείς τα μαχαίρια σου κοφτερά είναι να χρησιμοποιείς ξύλινες βάσεις κοπής. Το ξύλο είναι αρκετά μαλακό και δεν κάνει ζημιά στην κόψη του μαχαιριού σου. Οι επόμενες καλύτερες βάσεις κοπής είναι οι πλαστικές.

Να καθαρίζεις σωστά τα μαχαίρια σου. Η διαδικασία καθαρισμού των μαχαιριών της κουζίνας συχνά προκαλεί ζημιά στην κόψη τους. Ο μεγαλύτερος ένοχος είναι το πλυντήριο πιάτων. Στο πλυντήριο πιάτων, οι κόψεις των μαχαιριών έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να τριφτούν πάνω στα άλλα μαχαιροπίρουνα ή πιάτα.
- Χορηγούμενη-

Κατάλληλη χρήση των μαχαιριών. Για να διατηρείς τα μαχαίρια σου κοφτερά είναι επίσης σημαντικό να αποφεύγεις να τα χρησιμοποιείς σαν εργαλεία όπως σαν μοχλούς, σφυριά, κατσαβίδια ή οποιοδήποτε άλλο εργαλείο. Τα μαχαίρια θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο για τον σκοπό τους… να κόβουν.

Αποθήκευση των μαχαιριών. Το πού κρατάς τα μαχαίρια σου είναι ένας άλλος λόγος για να χάνουν την κόψη τους. Ένα μπλοκ για μαχαίρια ή κάποιο άλλο είδος αποθήκευσης μαχαιριών είναι επίσης σημαντικό για να διατηρείς τα μαχαίρια σου κοφτερά.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια