GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[Τσετινές στο gazzetta.gr: «Στο Ξάνθη-Ιωνικός ήταν 158 άτομα, έχουμε τη λίστα»]

  Η Ξάνθη, μέσω του αθλητικού της διευθυντή Ανέστη Τσετινέ στο gazzetta.gr, πήρε θέση για την εικόνα του συνωστισμού που παρατηρήθηκε στις ε...

 

Η Ξάνθη, μέσω του αθλητικού της διευθυντή Ανέστη Τσετινέ στο gazzetta.gr, πήρε θέση για την εικόνα του συνωστισμού που παρατηρήθηκε στις εξέδρες της, στο ματς με τον Ιωνικό. Το όριο των ατόμων, οι προκλήσεις από τους ανθρώπους της ομάδας της Νίκαιας, η θέση της Super League 2 κι ο εκνευρισμός του Μαυρωτά.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον αθλητικό διευθυντή της Ξάνθης, Ανέστη Τσετινέ, ο οποίος έδωσε τις δικές του εξηγήσεις τονίζοντας ότι «αν ο Ιωνικός δεν έχανε δεν θα είχε δημιουργηθεί κανένα θέμα».

«Αν ο Ιωνικός δεν έχανε δεν θα είχε συμβεί τίποτα. Το πρωτόκολλο που έχουμε στα χέρια μας κάνει λόγο για 300 άτομα που μπορούν να είναι στο γήπεδο. Η λίστα μας έχει καταγεγραμμένα 158 άτομα, τα οποία θερμομετρήθηκαν πριν μπουν στο γήπεδο, όπως ορίζει το πρωτόκολλο. Σ’ αυτά τα 300 άτομα είναι παίκτες, προσωπικό, η Κ19…

Όπως καταλαβαίνετε ο αριθμός των ανθρώπων που ήταν στις εξέδρες του γηπέδου μας ήταν κατά πολύ κάτω από το επιτρεπόμενο όριο. Αυτά είναι πράγματα που γίνονται εκ του πονηρού από ανθρώπους του Ιωνικού, οι οποίοι ήταν στην απέναντι εξέδρα και έβριζαν σ’ όλη τη διάρκεια του ματς παίκτες θίγοντας οικογένειες. Προκαλούσαν και ζητούν και τα ρέστα. Δεν τους γνωρίζω προσωπικά και δεν έχουμε τίποτα με τους ανθρώπους του Ιωνικού αλλά δεν μπορούν να θίγουν μια ομάδα όπως η Ξάνθη, που δεν θα έκανε τίποτα παράτυπο για να νικήσει έναν αγώνα. Μπορεί αυτά να γίνονταν παλιά, δεν το γνωρίζω. Με εμάς όμως όχι.
 
Εμείς θέλουμε να έχουμε καλές σχέσεις με όλους, όχι μόνο με τον Ιωνικό».


«Το λάθος μας…»
«Το λάθος μας ήταν λόγω του ότι ακόμα δεν έχουν τοποθετηθεί τα καινούργια καθίσματα στο γήπεδο, κάποιοι που βρέθηκαν στο γήπεδο δεν τήρησαν αποστάσεις και έκατσαν πιο κοντά.

Όταν χάνεις στο 98′, όμως, σου φταίνε όλα, συμφωνώ και το καταλαβαίνω όμως να μην μπλέκουμε τα πράγματα. Μας ενόχλησε πολύ αυτό που έγινε. Πάντως, εμείς είμαστε σε θέση να αποδείξουμε μέχρι και το ότι δεν είμαστε ελέφαντες».

«Είναι σωστή η Ξάνθη ως προς τον αριθμό των ατόμων, έχει ευθύνη και η Αστυνομία»
Το gazzetta.gr ήρθε σε τηλεφωνική επαφή με ανθρώπους της Super League 2, οι οποίοι αφού μας έκαναν σαφές ότι η Ξάνθη είχε λιγότερα από τα 280 άτομα που προβλέπει το πρωτόκολλο, στάθηκε στο ότι δεν τηρήθηκαν οι αποστάσεις κι η χρήση μάσκες. Παράλληλα, μας είπαν ότι ευθύνη γι’ αυτό το φαινόμενο που παρατηρήθηκε έχει η Αστυνομία, η οποία παίρνει το 10% από το τηλεοπτικό συμβόλαιο της ΕΡΤ και θα έπρεπε να είναι πιο αυστηρή ως προς την τήρηση των μέτρων. Βέβαια, τονίστηκε ότι ο οποιοσδήποτε μπαίνει στο γήπεδο περνάει πρώτα από θερμομέτρηση και συμπλήρωση των στοιχείων του.

Ο εκνευρισμός του Μαυρωτά και της ΓΓΑ
Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο κύριος Μαυρωτάς, εκ μέρους της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, εκνευρισμένος από την εικόνα αυτήν, επικοινώνησε με τον κ. Λεωνίδα Λεουτσάκο με τον πρόεδρο της Super League 2 και της Football League να δεσμεύεται ότι θα στείλει νέο πρωτόκολλο σύμφωνα με το οποίο θα απαγορεύεται η παρουσία κόσμου στο χώρο των δημοσιογραφικών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η πρόθεση της ΓΓΑ θα είναι στα γήπεδα να δίνουν το παρών μόνο όσοι συμμετέχουν στην αποστολή της ομάδας. Αυτό φυσικά, δεν έχει να κάνει μόνο με την εικόνα της κερκίδας της Ξάνθης, αλλά και με το ότι στα δύο ματς του Ιωνικού έχουν γίνει επεισόδια μεταξύ οπαδών.

Στη ΓΓΑ υπάρχει επίσης δυσαρέσκεια από το γεγονός ότι η διοργανώτρια αρχή αργεί να στέλνει τα τεστ.

Σύμφωνα, πάντως, με το πρωτόκολλο την ευθύνη για το που θα κάτσει κάτσει κάποιος την έχει η Super League 2 και ο γηπεδούχος. 



Δεν υπάρχουν σχόλια