GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[Απίστευτο! Το Τουρκικό κόμμα DEB που έκανε και την περίφημη «ΔΩΡΕΑ» στο Νοσοκομείο Ξάνθης, καταδικάζει δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου για τον Ισλαμισμό!]

Είναι απίστευτα αυτά που ζούμε στις μέρες μας! Καθώς το θράσος των πρακτόρων της Άγκυρας έχει ξεπεράσει κάθε όριο με αποτέλεσμα μέσα στη π...

Είναι απίστευτα αυτά που ζούμε στις μέρες μας! Καθώς το θράσος των πρακτόρων της Άγκυρας έχει ξεπεράσει κάθε όριο με αποτέλεσμα μέσα στη πατρίδα μας, να θέλουν να ΦΙΜΩΣΟΥΝ και να φτάνουν στο σημείο να βγάζουν ανακοινώσεις ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδας!

Διαβάστε την απίστευτη ανακοίνωση που έστειλε στο «Μαχητή» το Τουρκικό κόμμα DEB (ΚΙΕΦ), που πρόσφατα μάλιστα έδωσε και…»δωρεά» μιας γεννήτριας οξυγόνου στο Νοσοκομείο Ξάνθης για να εξυπηρετήσει τις σκοπιμότητές του!

(σ.σ. Αλήθεια ο Υπουργός Υγείας κ.Κικίλιας τι θέση πήρε για τη δωρεά των εργολάβων του DEB στο Νοσοκομείο Ξάνθης; Μπορεί να μας πει ευθέως;)
 
 
Κομοτηνή, 15/01/2021
ΚΑΤΑΔΙΚΗ

Παρακολουθήσαμε με έκπληξη τα λόγια που εξέφρασε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα που μεταδόθηκε χθες το βράδυ. Δεν μπορούμε να αποδεχτούμε την  έκφρασή του, ότι το Ισλάμ δεν είναι θρησκεία αλλά ένα πολιτικό κόμμα και ότι οι Μουσουλμάνοι είναι άνθρωποι του πολέμου και της εξάπλωσης. Το γεγονός είναι ένα ξεκάθαρο παράδειγμα  ισλαμοφοβίας και επίθεση κατά της θρησκείας μας. Παγκοσμίως διανύουμε μία δύσκολη περίοδο λόγο της πανδημίας, σε αυτή την δύσκολη περίοδο λοιπόν δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τον λόγο και τον σκοπό αυτής της διχαστικής και επιθετικής πράξης από έναν θρησκευτικό στέλεχο της χώρας, αδυνατούμε να δικαιολογήσουμε που και ποιούς εξυπηρετεί αυτή η πράξη. Εκφράζουμε τη λύπη μας για το γεγονός και την καταδικάζουμε έντονα.

ΚΙΕΦ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια