GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[«ΒΑΝΔΑΛΙΣΑΝ» ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ! Τρεις νεαροί Δροσερίτες μπήκαν μέσα, «κλέψαν» σίδερα και φύγαν σαν κύριοι!]

  Τους έπιασε επ’ αυτοφώρω τηλεθέατρια της «Ανοιχτής γραμμής» και τους κατήγγειλε στην αστυνομία, αφού δεν βρήκε πουθενά τον... Δήμαρχο όσο ...

 
Τους έπιασε επ’ αυτοφώρω τηλεθέατρια της «Ανοιχτής γραμμής» και τους κατήγγειλε στην αστυνομία, αφού δεν βρήκε πουθενά τον... Δήμαρχο όσο κι αν τον έψαξε!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κι όμως αληθινό. Τηλεθεάτρια του Next tv και της Ανοιχτής γραμμής, έπιασε επ’ αυτοφώρω τρεις νεαρούς ρομά την ώρα που έμπαιναν από την πλαϊνή πλευρά του Κολυμβητηρίου, και αφού μπήκανε μέσα βανδάλισαν και ξήλωσαν ένα σωρό σίδερα και καλώδια, στη συνέχεια τα έβαλαν σε... σακιά  για να πάνε προφανώς και να τα πουλήσουν σε παλιατζίδικα!

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, ωστόσο το περίεργο της υπόθεσης είναι η αδιαφορία του αρμόδιου Αντιδήμαρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Ζερενίδη και πρωτίστως του Δημάρχου Τσέπελη, που ενώ συνεχώς ΒΑΝΔΑΛΙΖΕΤΑΙ  το κολυμβητήριο, αδιαφορών παντελώς και όλες αυτές τις ζημιές αποκατάστασης κλπ τις πληρώνει φυσικά ο Δήμος. Δηλαδή οι δημότες...

Όπως αποκάλυψε μάλιστα η τηλεθεάτρια που έχει σπίτι απέναντι είχε διάλογο με τους νεαρούς δράστες ρομά και τους είπε «δεν ντρέπεστε που κλέβετε και καταστρέφετε το κολυμβητήριο...», στη συνέχεια αναζήτησε το Δήμαρχο Ξάνθης για να του μεταφέρει τις νέες κλοπές και τους βανδαλισμούς, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατόν!

 Τελικά η ίδια πήρε την αστυνομία και κατήγγειλε την κλοπή ενώ παράλληλα βγήκε στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Next tv και διηγήθηκε το περιστατικό όπως το έζησε η ίδια!

Από τη σειρά του ο Πάνος Παπαδόπουλος πήρε τηλέφωνο τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΠΟΛΙΤΕΣ για τη Ξάνθη» Γιώργο Χατζηθεοδώρου που είχε κάνει αναφορά στο δημοτικό συμβούλιο για τους τελευταίους βανδαλισμούς στο Κολυμβητήριο, τον ενημέρωσε και τον ρώτησε αν μετά την επιστολή του στον Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης και την ερώτησή του στο Δήμαρχο, υπήρξε κάποια ευαισθητοποίηση των δημοτικών αρχών ώστε αφού το κολυμβητήριο έχει πλέον παραδοθεί στο Δήμο, να έχουν πάρει κάποια μέτρα...

Η συνέχεια την ερχόμενη Δευτέρα στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Next tv καθώς θα μιλήσει για το κολυμβητήριο και όλα τα... δεινά που έχει υποστεί μέχρι σήμερα με τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Γιώργο Χατζηθεοδώρου.

Αλήθεια η αστυνομία Ξάνθης τι λέει για όλα αυτά μετά την καταγγελία της τηλεθέατριας και συνδημότισσάς μας.

Εντόπισε τους νεαρούς δράστες;

(σ.σ. Οι φωτογραφίες είναι παλιές....Οι βανδαλισμοί όμως ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ! Και ο Δήμος του Ζερενιδη και του Τσέπελη δεν κάνει τίποτα....Γιατί απλά τις ζημιές τις πληρώνουν οι δημότες!)
 



 


Δεν υπάρχουν σχόλια