GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[Καταδικάζεται μια ολόκληρη πόλη, σε απαξίωση, ανυποληψία, οπισθοδρόμηση και μαρασμό!!!]

    Εδώ και ένα χρόνο έχουμε επισημάνει στους τωρινούς διοικούντες του Δήμου Ξάνθης, ότι για την επέκταση του συστήματος υπογείων κάδων πο...

 

 

Εδώ και ένα χρόνο έχουμε επισημάνει στους τωρινούς διοικούντες του Δήμου Ξάνθης, ότι για την επέκταση του συστήματος υπογείων κάδων που εγκατέστησε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή, μας περιγράφουν σήμερα ένα συγκεκριμένο σύστημα υπόγειων κάδων με συγκεκριμένο εξοπλισμό.

Τους επισημάναμε επίσης ότι είναι πρωτάκουστο και τουλάχιστον ανήθικο το γεγονός, να μην φροντίζουν να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία του Δήμου μας από «συγκεκριμένα συμφέροντα και επιδιώξεις»!!!

Τελικά ως φαίνεται, τίποτα από αυτά δεν λαμβάνεται υπόψη και επιμένουν στην «φωτογραφική  λειτουργία τους»!!!

Επειδή αύριο ενδεχομένως θα λένε ότι «δεν είχαν αντίληψη» και ότι «όχι αυτοί αλλά η επιτροπή», ή το «Πράσινο Ταμείο» ή ο COVID-19… κλπ, κατέθεσα σήμερα, στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου μας,  σε όλα τα μέλη της τακτικά και αναπληρωματικά και επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων, με την ιδιότητα του μέλους της Οικονομικής Επιτροπής αλλά και π. Δημάρχου Ξάνθης, την  487/2018 απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Κομοτηνής όπου ο Δήμος μας με τις υπηρεσίες του, υπερασπίστηκε επιτυχώς, τα συμφέροντά του…

Κύριοι,  θέλω ακόμη να πιστεύω, ότι οφείλουμε όλοι να συνεχίσουμε να φροντίζουμε και να λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία του Δήμου μας από «συγκεκριμένα συμφέροντα και επιδιώξεις».

«Φαίνεται ότι οι διαγωνισμοί δεν είναι “το φόρτε σας”.
Η ειδικότητά σας είναι οι απευθείας αναθέσεις.

Επιδίωξη κάθε Αναθέτουσας Αρχής πρέπει να είναι η ανάπτυξη ισότιμου και υγιούς ανταγωνισμού καθώς και το συμφέρον του Δήμου… και εσείς σήμερα έχετε ακέραια την ευθύνη.

Καταδικάζετε μια ολόκληρη πόλη, έναν ολόκληρο Δήμο σε απαξίωση, ανυποληψία, οπισθοδρόμηση και μαρασμό».

Χαράλαμπος Αθ. Δημαρχόπουλος
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης

«ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ»
π. Δήμαρχος Ξάνθης
 

Δεν υπάρχουν σχόλια