GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[Μήνυμα του Αρχηγού προς το ένστολο και το πολιτικό προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας για την έλευση του νέου έτους]

    Η Νέα Χρονιά συναντά την Ελληνική Αστυνομία να έχει διανύσει το 2020 μια πορεία συνέπειας και ετοιμότητας, μια πορεία που στάθηκε δίπλ...

 

 

Η Νέα Χρονιά συναντά την Ελληνική Αστυνομία να έχει διανύσει το 2020 μια πορεία συνέπειας και ετοιμότητας, μια πορεία που στάθηκε δίπλα στον πολίτη και ανταποκρίθηκε στις ανάγκες του.

Η ενδυνάμωση του αγαθού της εσωτερικής ασφάλειας κατέστη το 2020 προτεραιότητά μας, και αποδεδειγμένα ανταποκριθήκαμε με επαγγελματική ετοιμότητα στις ιδιάζουσες διαμορφωθείσες συνθήκες, ενώ αποδείξαμε ότι φαινόμενα εγκληματικότητας και παραβατικότητας αποκλείονται από μια ευνομούμενη κοινωνία και πολιτεία, η οποία σέβεται και προασπίζεται τις ελευθερίες και τα δικαιώματα των πολιτών.

Ευαίσθητες και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες τέθηκαν στο επίκεντρο των προσπαθειών μας, και με την καθοριστική και αγόγγυστη συμβολή του προσωπικού του Σώματος προτεραιοποιήθηκε η προστασία τους, η οποία επετεύχθη στο μέγιστο δυνατό βαθμό, και θα συνεχιστεί με αμείωτο ρυθμό και τη Νέα Χρονιά.

Η ανταπόκριση όλων εσάς, των γυναικών και ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας, στη διαχείριση κρίσιμων γεγονότων σε ιδιόμορφες και απρόβλεπτες συνθήκες, όπως η απόπειρα μαζικής εισβολής μεταναστών στα βόρεια και ανατολικά σύνορά μας, αλλά και η μάχη για την πανδημία του κορωνοϊού, είναι αξιέπαινη και χαίρει καθολικής αποδοχής από το σύνολο της κοινωνίας μας.

Ως Αρχηγός του Σώματος σας καλώ να συνεχίσετε άοκνα, με υπευθυνότητα και με συνέπεια να ανταποκρίνεστε στην εκπλήρωση των καθηκόντων σας, αποσκοπώντας στην προάσπιση του αγαθού της ασφάλειας, στην προστασία του πολίτη και στην πρόοδο και ευημερία του κοινωνικού συνόλου.

Εύχομαι σε όλο το ένστολο και πολιτικό προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας το 2021 να συνιστά εφαλτήριο αισιοδοξίας, ελπίδας και δημιουργικότητας, με προσωπική και οικογενειακή υγεία, ευτυχία και ασφάλεια.

Χρόνια Πολλά! Καλή Χρονιά!
 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια