GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[Αντιδράσεις από την ΟΕΒΕ Ξάνθης για το κλείσιμο και πάλι της αγοράς]

  Αντιδρούν στο νέο αυστηρό lockdown και το κλείσιμο της αγοράς οι επαγγελματίες της πόλης. Η ΟΕΒΕ Ξάνθης σε ανακοίνωσή της εκφράζει το φόβο...

 

Αντιδρούν στο νέο αυστηρό lockdown και το κλείσιμο της αγοράς οι επαγγελματίες της πόλης. Η ΟΕΒΕ Ξάνθης σε ανακοίνωσή της εκφράζει το φόβο ότι «δε θα έχει μείνει κανένα κύτταρο της μικρομεσαίας οικονομίας υγιές, όταν αποτινάξουμε τον ιό» και ζητά να παραμείνουν σε λειτουργία με αυστηρούς υγειονομικούς κανόνες τα καταστήματα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει: «το δεύτερο πλήγμα των εμπόρων-επαγγελματιών ήρθε ως πρωτοχρονιάτικη ψυχρολουσία μετά από περίπου 2 εβδομάδες λειτουργίας της αγοράς με τεράστιες αρρυθμίες και κατακόρυφη πτώση του τζίρου όλων των επαγγελματικών ομάδων οριζοντίως.

Η λειτουργία των καταστημάτων, των κουρείων-κομμωτηρίων, κέντρων αισθητικής, κτεο με την μορφή της ´´φυσαρμονίκας ´´ μόνο ζημιά προκαλεί στην ήδη ασθμαίνουσα κατάσταση των επαγγελματιών έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα..

Θεωρούμε ότι είναι δίκαιο και ηθικό να επαναλειτουργήσουν με αυστηρούς όπως μέχρι τώρα κανόνες αφενός για οικονομικούς όσο και ψυχολογικούς λόγους. Άλλωστε μέχρι σήμερα το σύνολο τόσο των επαγγελματιών όσο και των καταναλωτών πειθάρχησαν στα μέτρα και τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Κανείς δεν αμφισβητεί πως απαράβατη συνθήκη είναι η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας ιδίως ΤΩΡΑ την στιγμή που είμαστε κοντά στην ´´απελευθέρωση  ´´ μας. Φοβόμαστε όμως πως όταν αποτινάξουμε τα δεσμά του ιού δεν  θα έχει μείνει κανένα κύτταρο της μικρομεσαίας  οικονομίας υγιές».



 

Δεν υπάρχουν σχόλια