GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[ΜΙΑ ΖΩΗ…ΤΟΥΡΚΟΙ! ΕΔΩ Η ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΕΥΗΜΕΡΕΙ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ… ΚΟΥΡΔΟΥΣ!]

Έχει ξεπεράσει σε γελοιότητα η προπαγάνδα του Τουρκικού ΥΠΕΞ που ενώ υποτίθεται οι δυο χώρες θα καθίσουν στο τραπέζι την ώρα που στη Τουρκί...

Έχει ξεπεράσει σε γελοιότητα η προπαγάνδα του Τουρκικού ΥΠΕΞ που ενώ υποτίθεται οι δυο χώρες θα καθίσουν στο τραπέζι την ώρα που στη Τουρκία μάλιστα «πεινάει» αυτήν τη στιγμή ο λαός κι αυτός συνεχίζει να προκαλεί και να συγκρίνει την εκεί μειονότητα (Κούρδοι, Αρμένιοι, Έλληνες), κυριολεκτικά δεινοπαθεί με τις φυλακές μάλιστα να είναι γεμάτες από Κούρδους και να μη χωράνε άλλους…!

Μάλιστα επανέλαβε την τουρκική ρητορική υπογραμμίζοντας πως «η Ελλάδα παραβιάζει συνεχώς τα δικαιώματα της Τουρκικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης που απορρέουν από τη Συνθήκη της Λωζάνης και άλλες πολυμερείς συμφωνίες.

Κι εμείς απαντάμε στον συγκεκριμένο κύριο να συγκρίνουμε σε αριθμούς Διότι εδώ η μειονότητα αυξάνεται συνεχώς και φτάσαμε στο σημείο να αισθάνονται οι Χριστιανοί…μειονότητα, ενώ στη Τουρκία η εκεί Ελληνική μειονότητα συρρικνώνεται συνέχεια…!

Κι όσο  για τα επιδόματα που εισπράττουν στην Ελλάδα οι μουσουλμάνοι της Θράκης; Ας έρθουν μια βόλτα στους Δήμους για να διαπιστώσουνε ποιοι είναι αυτοί που τα «εισπράττουν» κανονικά και με το Νόμο… 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια