GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[Πώς η μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων “Αγ. Παντελεήμων” έμεινε αλώβητη από τον κορονοϊό]

Με ένα μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποχαιρέτησε το 2020.

Με ένα μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποχαιρέτησε το 2020.

 Το 2020 σε λίγες ώρες μας αποχαιρετά. Ένας χρόνος γεμάτος προκλήσεις και δύσκολες καταστάσεις για όλον τον πλανήτη. Μια χρονιά η οποία για τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» που ήρθε αντιμέτωπη στον 3ο μήνα λειτουργίας της με την πανδημία του κορονοϊού, αποτελεί ορόσημο.

  Οι καταστάσεις πρωτόγνωρες, πολύ περισσότερο για εμάς που εκτός της προσπάθειας μας να αποκτήσουμε τον βηματισμό μας στην άριστη παροχή υπηρεσίας στους ηλικιωμένους μας, έπρεπε νοσηλευτικό, διοικητικό και υποστηρικτικό προσωπικό να υπερβάλλουμε εαυτόν.

Όλο αυτό το διάστημα ο φονικός ιός προσπάθησε να μας χτυπήσει και να επηρεάσει τις ζωές μας, μας άφησε αμυχές, αλλά δεν κατάφερε να μας νικήσει. Με αυστηρότατη τήρηση των μέτρων προστασίας και με την άριστη συνεργασία του τοπικού ΕΟΔΥ καθώς επίσης με συνεχείς εβδομαδιαίες δειγματοληψίες επιτύχαμε να μην έχουμε καμία διασπορά και να προστατεύσουμε του ηλικιωμένους μας.

  Υπήρχαν μεγάλα διαστήματα με ατέλειωτες ώρες δουλειάς και πολύ άγχος.

  Όλους αυτούς τους μήνες είχαμε την υποστήριξη και τις προσευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμονα ο οποίος κάθε μέρα φρόντιζε για την εύρυθμη λειτουργία μας αλλά και την ευζωία των ανθρώπων που ζούνε στη Μονάδα μας.

Ο πόλεμος δε τελείωσε ούτε για μας ούτε για τον πλανήτη.
Οι επόμενοι μήνες θα είναι το ίδιο κρίσιμοι και σημαντικοί για τη πορεία της πανδημίας.
  Το μήνυμα που στέλνουμε είναι ότι το εμβόλιο δεν είναι επιλογή αλλά είναι καθήκον μας.

  Σας ευχόμαστε ένα ευτυχισμένο και υγιές 2021!



 

Δεν υπάρχουν σχόλια