GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[Θρήνος στην Ξάνθη για τον θάνατο του Γιώργου Σπυριδόπουλου, την Παρασκευή η κηδεία στη Διομήδεια.]

Κύμα θλίψης σκόρπισε στην Ξάνθη το άκουσμα της είδησης του θανάτου του Γιώργου Σπυριδόπουλου, την Πέμπτη.

Κύμα θλίψης σκόρπισε στην Ξάνθη το άκουσμα της είδησης του θανάτου του Γιώργου Σπυριδόπουλου, την Πέμπτη.

Ο ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός συμπολίτης από τη Διομήδεια, με ενεργή συμμετοχή στον χώρο του αθλητισμού, κατέληξε στο Νοσοκομείο, ενώ είχε προσβληθεί από κορονοϊό.

Σημειώνω ότι ο Γιώργος Σπυριδόπουλος στις δημοτικές εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος τοπικός σύμβουλος με την παράταξη «Όλοι μαζί μπορούμε» του Σάκη Κριτσίνη.

Ήταν πρόεδρος του Αστέρα Μαγικού, έχοντας αναλάβει τα ηνία από την επαναδραστηριοποίηση του συλλόγου και την επιστροφή του στα γήπεδα της ΕΠΣ Ξάνθης.

Παλαιότερα διετέλεσε πρόεδρος και στον Απόλλωνα Διομηδείας, τον οποίο οδήγησε στα μεγάλα σαλόνια, ενώ ήταν και μέλος του ΔΣ της ομάδας μπάσκετ του Άθλου Ξάνθης αλλά και της Αυτοκινητιστικής Λεσχης Ξάνθης.

Γεννήθηκε στην Κομοτηνή έχοντας μητέρα με καταγωγή από Ξυλαγανή Ροδόπης και πατέρα από τα Κομνηνά Ξάνθης. Εκπαιδεύτηκε στην στρατηγική διαχείριση επιχειρήσεων για την εύρυθμη λειτουργία με τους εργαζομένους τους.

Επαγγελματικά, εργάστηκε σε πολλά εργοστάσια της περιοχής, ιδιωτικά και συνεταιριστικά. Είχε ασχοληθεί και με τα κοινά του Δήμου Αβδήρων ενώ ήταν διοικητικός υπάλληλος στο ΕΚΑΒ Θράκης.

Η κηδεία του θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα σήμερα στη Διομήδεια.
Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν τόσο η ΠΑΕ Ξάνθη αλλά και οι ομάδες της ΕΠΣ Ξάνθης Απόλλων Διομήδειας και Αστέρας Μαγικού στις οποίες όπως προαναφέραμε διετέλεσε πρόεδρος ο εκλιπών.

Η ΠΑΕ Ξάνθη
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ εκφράζει την βαθιά θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Γιώργου Σπυριδόπουλου αλλά και στο σωματείο του Αστέρα Μαγικού για την απώλεια τους. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

O Aπόλλων Διομήδειας
“Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του φίλου μας και πρώην προέδρου της ομάδας Γιώργου Σπυριδοπουλου, ενός ανθρώπου που αγαπούσε με πάθος των Απόλλωνα! Καλό ταξίδι”

Ο Αστέρας Μαγικού
“Μια πολύ δύσκολη μέρα ξημέρωσε για όλη την οικογένεια του Αστέρα Μαγικού . Δυστυχώς ο πρόεδρος μας, o Γιώργος μας, μας άφησε για την γειτονιά των αγγέλων . Αναμφίβολα ήσουν και ΘΑ ΕΙΣΑΙ ένας από τους πιο δραστήριους και δοτικούς ανθρώπους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του νομού μας. Πρόεδρε σε ευχαριστούμε για όλα όσα έκανες για εμάς από την πρώτη στιγμή. Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στους οικείους του . 

Οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής του Αστέρα Μαγικού”



 

Δεν υπάρχουν σχόλια